al
Sanacija krova Tondach® crijepom

Filantropi

Sanacija krova Tondach® crijepom

24.03.2015 09:07:41 / Izvor: eKapija.ba

Tondach® je vodeći proizvođač dugotrajnih visoko-vrijednih rješenja za krov napravljnih od prirodne gline. Ciljevi kompanije Tondach® su prije svega zadovoljstvo kupaca i zaposlenika, te neprekidan tržišni rast koji se postiže uz obogaćivanje široke palete proizvoda.

Preko 400 različitih mogućnosti

Tondach Vam nudi nevjerojatan izbor boja i oblika. Kroz kombinacije možete dobiti preko 400 različitih mogućnosti! Iskoristite Vašu maštovitost i kreativnost prilikom izgradnje krova:

  • Više od 25 različitih boja (svijetle i tamne, matirane i sjajne)
  • Veliki broj modela za klasična, mediteranska i moderna krovišta
  • Oplemenjena površina za dugotrajnost proizvoda (otpornost na UV zrake i lužine)
  • Mogućnost pokrivanja od 13 stepeni krovnog nagiba

Novi krov – neka bude TONDACH®

Tondach® nudi brojna rješenja za sve vrste krovova te je optimalan za pasivne, solarne i niskoenergetske kuće. Kao internacionalno priznati i preporučeni prirodni građevinski materijal Tondach® ima i  Naturplus oznaku kvalitete. Garancija od 33 godine također govori o proizvodu koji ne opterećuje okoliš, te je prirodan bez hemijskih dodataka.

100 % Fleksibilnosti - Fleksibilna sanacija za sve oblike krovova

Kao stručnjak u sanacijama Tondach® posjeduje potrebni „Know-how“ i široku paletu proizvoda kao što su crjepovi sa mogućnošću kliznog letvanja. Zahvaljujući velikom rasponu kliznog letvanja moguće je izvršiti zamjenu crijepa bez nepotrebnih velikih zahvata na samom krovu tj. bez izmjena postojećih letvi. Tondach® sanacijska rješenja su sigurna i dugotrajna. Troškovna prednost: Pomično područje od 6 cm daje prednost da se potkonstukcija krova koji se sanira ne mora iznova mijenjati.

100 % Sigurnosti - Napredna tehnologija, maksimalna funkcionalnost

Kopče protiv nevremena, dvostruki utori i bočni utori osiguravaju najveću moguću sigurnost prilikom nevremena. Oblik i funkcionalnost su savršeno prilagođeni jedan drugome i stvaraju visoku sigurnost tokom ekstremnih vremenskih uslova a pogotovo prilikom tuče i oluja. Sigurna prednost: Kopča protiv nevremena pruža sigurnost i od najvećih vremenskih neprilika

100 % Ljepota - Zadovoljstvo koje traje generacijama

Oplemenjena površina Tondach® crjepova je lijepa i postojana u boji, te se tokom pečenja na preko 1000°C pretvara u proizvod sa dugim vijekom trajanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi