SARAJEVO-FARM d.o.o. na novoj adresi (FOTO)

09.02.2021 08:11:01

Nova adresa i novi poslovni objekat sa starim kontaktima i poznatim kvalitetom

TUZLA-FARM d.o.o. obavještava sve svoje partnere da je njihova Poslovna jedinica SARAJEVO-FARM d.o.o. zvanično na novoj adresi, u novoj privredno–poslovnoj zoni u općini Vogošća, na adresi Hasana Merdžanovića bb.

“Nova adresa i novi poslovni objekat sa starim kontaktima i poznatim kvalitetom ono je sa čime smo ušli u poslovnu 2021. godinu. S ponosom ističemo da se radi o velikoj investiciji koja se desila u vrijeme globalne pandemije i da od nje nismo odustali ni u vrijeme najvećeg svjetskog izazova u poslovanju.

Uslijed vanredne situacije s epidemijom COVID-19 virusa i brojnih odstupanja od uobičajenog načina rada, mi kao veledrogerija, ostajemo pouzdan partner koji razumije potrebe klijenata i tržišta. Hrabro koračamo dalje i cijeneći razumijevanje koje nam kao partneri iskazujete, otvaramo svoja vrata za sve posjete i nove saradnje”, poručuju iz TUZLA-FARM-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo