al
Sarajevska žičara i Mastercard - Ulaznica za neprocjenjive zajedničke trenutke

Finansije i konsalting

Sarajevska žičara i Mastercard - Ulaznica za neprocjenjive zajedničke trenutke

19.10.2018 07:58:35 / Izvor: Akta.ba

Od ponovnog puštanja u rad u aprilu ove godine, obnovljena Sarajevska žičara postala je nezaobilazna tačka u turističkoj ponudi Sarajeva, te su kompanija Mastercard i JP Sarajevo d.o.o., u želji da posjetu ovom simbolu grada učine još ugodnijom i stanovnicima i turistima, pokrenule kampanju u okviru koje će korisnici koji kupe kartu za vožnju svojim Mastercard ili Maestro karticama, dobiti još jednu kartu na poklon.

Ovu sjajnu pogodnost mogu iskoristiti svi korisnici Mastercard i Maestro kartica izdatih kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inostranstvu, a važi svake srijede i petka počevši od 26. septembra do 31. oktobra. Besplatnu kartu dobit će korisnici na blagajni u trenutku plaćanja jedne karte za vožnju platnom karticom i ta besplatna karta može da se iskoristi istog ili nekog drugog dana, što je još jedan benefit za korisnike.

Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, rekla je: "Korištenje kartica u BiH raste iz godine u godinu kako pokazuje naše MasterIndex istraživanje te čak 89% korisnika kartica njima plaća makar jednom sjedmično oslanjajući se na jednostavnost, sigurnost i brzinu koje kartice donose. Korisnici Mastercard kartica već su navikli da Mastercard svakodnevnicu pretvara u neprocijenjiva iskustva, te bih željela pozvati građane Sarajeva i BiH da iskoriste ovu kampanju koju organizujemo sa partnerima u J.P. Sarajevo i uz besplatne karte, lijepe jesenje dane pred nama iskoriste za odmor i druženje sa dragim osobama."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting