al
Sberbank platna Pika Kartica pojačava užitak kupovine u Mercatoru

Predstavljamo

Sberbank platna Pika Kartica pojačava užitak kupovine u Mercatoru

01.10.2020 13:29:49 / Izvor: Akta.ba

Sberbank platna Pika Kartica pojačava užitak kupovine u Mercatoru

Zajednička akcija Mastercarda, Mercatora i Sberbank BH

Sberbank platna Pika Kartica pojačava užitak kupovine u Mercatoru, jer svaki novi korisnik kojem Banka izda karticu dobiva na poklon kupon u iznosu od 50 KM. Pored standardnog popusta od 10% srijedom za plaćanje Sberbank platnom Pika Karticom, novi korisnici kartica će poklon kupon moći iskoristiti u Mercatoru.

Mastercard, Mercator BH i Sberbank BH odlučili su dodatno obradovati svoje klijente u namjeri da pojačaju užitak kupovine. Od 01.10. kreće zajednička akciju promocije jedne od najatraktivnijih kartica na tržištu koja je predstavljena bh. javnost prije pet godina.

"Sve što trebate je Sberbank platna Pika Kartica" ističe direktor sektora Partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH  Jasmin Mameledžija. "Kupci danas traže jednu karticu koja će osiguravati popuste, skupljati bodove, nudi mogućnost plaćanja na rate, a to je upravo Sberbank platna Pika Kartica, koja svuda plaća i još više vraća," dodaje Mameledžija uz riječi zahvale Mastercardu i Mercatoru za učešće u akciji.

"Za građane Bosne i Hercegovine, platna kartica je već uveliko siguran i pouzdan saveznik u svakodnevnim aktivnostima dok im ujedno pruža i bolji uvid u potrošnju i veću kontrolu nad finansijama. Sjajan primjer takvog proizvoda je Sberbank platna Pika Kartica iz Mastercard World portfolija koja ne samo da korisnicima pruža mogućnost da ostvare širok spektar pogodnosti i popusta, već im osigurava da to urade jednostavno i brzo, koristeći Mastercard beskontaktnu tehnologiju plaćanja koja postaje i tržišni standard upravo zbog besprijekornog korisničkog iskustva koje pruža. Ispred kompanije Mastercard želio bih da se zahvalim našim partnerima iz kompanije Mercator i Sberbank BH na tome što dijelimo viziju savremenog trgovinskog iskustva i uvjeren sam da će novi set pogodnosti biti dobra prilika da korisnici nastave uživati u praktičnom, sigurnom i brzom kartičnom plaćanju," izjavio je Amir Trokić, Account Manager za tržište BiH u kompaniji Mastercard.

"Osim već uobičajenog popusta srijedom od 10% u Mercatoru, drago nam je što možemo i ovom zajedničkom akcijom dodatno obradovati i nagraditi naše vjerne kupce. Vjerujemo da ćemo na ovaj način zaista pružiti kupcima poseban užitak i doživljaj kupovine u Mercatoru", rekla je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.

Sberbank platna Pika Kartica je međunarodna platna kreditna kartica i kartica za sakupljanje bodova u najvećem programu lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Ova Mastercard World kartica se nalazi na tržištu od 09.06. 2016. godine.

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo