Sberbank srijeda, popusti tokom cijele godine

16.02.2021 13:36:48
Sberbank srijeda, popusti tokom cijele godine

Kako bi omogućila svojim klijentima da kupuju kvalitetne proizvode uz to ostvarujući značajne uštede projekat "Sberbank srijeda", se nastavlja...

Sberbank BH u saradnji sa odabranim partnerima i ove godine donosi popuste prilikom kupovine osnovnih životnih namirnica, kućanskih potrepština, odjeće, obuće, goriva, kozmetike i putovanja. 

Kako bi omogućila svojim klijentima da kupuju kvalitetne proizvode uz to ostvarujući značajne uštede projekat "Sberbank srijeda", se nastavlja i ove godine. Svake srijede tokom 2021. godine plaćajući Sberbank BH karticama klijenti ostvaruju popuste u Domodu, Mercatoru, Konzumu, Planika i Peko prodavnicama, Intersportu, Plazi, Sol Azuru, Modiani, Meklineu i na Hifa Petrol benzinskim pumpama.

"Ove godine u partner programu „Sberbank srijeda“ imamo četiri nova partnera. Trudili smo se pokriti sve segmente kupovine koje su potrebne jednom domaćinstvu od kupovine namirnica, tehnike i ostalih kućnih potrepština, kvalitetne odjeće i obuće, pa do turističe agencije i kupovine goriva", ističe Jasmin Mameledžija, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje, te dodaje: ”Prošle godine Sberbank srijeda je ostvarila sjajan rezultat, što je potvrda da smo odabrali partnere kojima naši klijenti vjeruju i kod kojih rado kupuju. Sigurno je da će klijenti i ove godine uživati u kupovini, ostvarujući značajne uštede

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom Sberbank debitnom ili kreditnom karticom očekuje popust od 20%. Prilikom kupovine namirnica, svake srijede u Mercatoru i Konzumu korisnici Sberbank platne Pika Kartice ostvaruju 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije.

U Planika i Peko prodavnicama klijenti Sberbank BH plaćajući bilo kojom karticom ostvaruju 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom Sberbank BH karticom može se ostvariti i u Modiani uz popust od 20%, a u Intersportu od 10%. Od ove godine u programu se nalazi novi partner Plaza parfumerija kod kojih kupci ostvaruju 10%. 

Za ljubitelje putovanja osiguran je popust od 10% u agenciji Sol Azur, kao i 10% popusta za kupce telefona, tableta, laptopa ili PC u Meklinu. Duže od godinu dana klijenti Sberbank BH toče gorivo na HIFA Petrol pumpama srijedom jer ostvaruju 10 feninga popusta po litru goriva.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting