al
Securitas BH: Zaštita banaka je poseban izazov

Predstavljamo

Securitas BH: Zaštita banaka je poseban izazov

24.11.2014 15:45:45 / Izvor: eKapija.ba

Securitas širom svijeta pruža zaštitu najrazličijim klijentima. Glavne usluge koje pruža su: fizička zaštita, mobilna intervencija i monitoring, te konsultantske i detektivske usluge. Poseban naglasak u komunikacija sa klijentima se stavlja na kombinovanu i specijaliziranu zaštitu, što znači – prilagođenu potrebama korisnika.

Agencije Securtias-a BH d.o.o. štite više od 78 filijala raznih banaka u cijeloj Bosni i Hercegovini. Također, pružamo osiguranje za mikrokreditne organizacije i osiguravajuća društva.

Raiffeisen banka u BiH

Posluje od novembra 1992. godine, kada je osnovana kao Market banka dd Sarajevo. Nakon što je, u julu 2000. godine, kupuje Raiffeisen Zentralbank (RZB) Austrija,  Market banka uspješno se integrira u Raiffeisen mrežu u okviru koje i danas posluje.

Djelujući na teritoriji cijele BiH podjednako podržava sve segmente društva i privrede počevši od fizičkih lica, putem mikro kredita, zatim malih i srednjih preduzeća, do najvećih klijenata u zemlji, dajući pozitivan utjecaj na sve oblasti privrede. Kao komercijalna banka Raiffeisen banka nudi niz proizvoda iz domena bankarstva, leasinga, osiguranja i brokerskog poslovanja.

Saradnjom do poboljšanja usluga

Našim klijentima želimo biti pouzdan i siguran partner koji će im ponuditi atraktivne i prihvatljive modalitete finansijskih usluga. Stoga poslujemo u skladu sa  visoko postavljenim standardima koji važe i kod uspostavljanja partnerstava. Pri izboru zaštitarske kuće također imamo visoko postavljene zahtjeve jer sigurnosni aspekti predstavljaju veoma  bitnu kariku u lancu našeg poslovanja, rekao je Alen Zuhrić, direktor Sektora logistike i sigurnosti o saradnji sa Securitasom.

Saradnja je počela ugradnjom sistema tehničke zaštite, potom uslugama fizičkog obezbjeđenja i obezbjeđenja transporta. Odnos je evaluirao kroz saradnju i zajedničke napore Sektora sigurnosti Banke i rukovodstva Securitasa u cilju unapređenja kvaliteta usluga koje pruža Agencija. Prihvatanjem sugestija i izvršenjem naloga koje je upućivao Sektor sigurnosti banke, saradnja se širila kako regionalno tako i u pogledu vrste usluga. Zajedničkim angažmanom unaprijedili su  kvalitet usluge fizičke i tehničke zaštite, te transporta novca.

Zajedno poštujemo visoke standarde usluge

Možemo reći da smo općenito zadovoljni kvalitetom usluga koje pruža Securitas BH. Međutim, obzirom da uvijek težimo boljem, smatramo  da se i kvalitet svih usluga Securitasa može podići na viši nivo, ističe Alen Zuhrić.

Razlike u angažmanu drugih agencija i agencije Securitas BiH uočljive su u pogledu regionalne pokrivenosti, što je od velikog značaja. Naime, Securitas BH je u mogućnosti pružiti sve vrste usluga koje koristi Banka i to na svim područjima u kojima postoje poslovne jedinice i ATM uređaji (bankomati).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo