al
Securitas obezbjeđuje najsavremeniju tehničku zaštitu na teritoriji BiH

Odbrana i sigurnost

Securitas obezbjeđuje najsavremeniju tehničku zaštitu na teritoriji BiH

06.11.2015 13:14:14 / Izvor: Akta.ba

Želite ugraditi alarm u vaš stan? Pozovite agenciju Securitas. Agencija Securitas štiti preko 5000 lokacija - za više od 2500 klijenata u cijeloj BiH. Securitas vam može obezbijediti najsavremeniju tehničku zaštitu na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

"Ugrađujemo sve vrste sistema"

Svi savremeni sistemi tehničke zaštite koji se nalaze trenutno na međunaordnom tržištu su dostupni i klijentima Securitasa. U to spadaju: video nadzor, protuprovala, vatrodojava, kontrola pristupa i druge sisteme u skladu sa potrebama klijenta.

Pri ugradnji koriste se najkvalitetniji elementi renomiranih proizvođača i odobravaju odgovarajući garantni rokovi. Obezbjeđujemo servisiranje i održavanje svih sistema koje je su ugradili naši tehničari.

Dodatna vrijednost u Securitasu

Sve centralne jedinice sistema tehničke zaštite u komunikaciji su sa nadzornim centrom Securitasa BH putem: telefonske linije, GSM-a, GPRS-a ili LAN-a, tako da u slučaju bilo kakvog problema na sistemu (prekid telefonske linije, provala, sabotaža, kvar...) dojavno-operativni centar Securitasa prima informaciju i djeluje shodno ugovoru ili posebnom zahtjevu klijenta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Odbrana i sigurnost