al

Industrija i energetika

Sicon Sas: Sistemi neprekidnog napajanja po najvišim svjetskim standardima

16.03.2019 09:14:58 / Izvor: Akta.ba

SICON SAS doo nudi kompletnu uslugu tehničke podrške, instaliranja, puštanja u rad i servisa sistema neprekidnog napajanja u garantnom i vangarantnom roku, po najvišim svjetskim standardima. Serviseri posjeduju licence i certifikate o obukama i treninzima te prate novosti iz oblasti neprekidnog napajanja.

Kvaliteta uređaja i osposobljenost kadrova firme Sicon Sas su prepoznale mnogobrojna preduzeća, banke, ustanove, bolnice, telekomunikacijske kompanije, tvornice, trgovački lanci koji su u proteklim godinama postali kupci njihovih  proizvoda i korisnici usluga.

Sa stručnim kadrom, savremenom mjernom opremom, alatima, voznim parkom kao i sa obezbjeđenim originalnim rezervnim dijelovima za cijeli životni vijek UPS uređaja, te zamjenskim uređajima u slučaju potrebe, u stanju su korisniku, obezbjediti neprekidan rad kompletne elektronske opreme i sigurno poslovanje.

Firma SICON SAS d.o.o. Tuzla se bavi prodajom medicinskih uređaja jedne od najinovativnijih kompanija u Evropi, Mesi, Ljubljana.

Ovih dana radnici firme Sicon Sas vrše instaliranje solarnih panela na JU Gimnazija Živinice u saradnji sa CRP Tuzla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika