Sigurnosna rješenja ALEM Sistema

19.11.2021 08:57:17
Alem Sistem sigurnosna rjesenja

Zaštitite svoje poslovanje uz sigurnosna rješenja ALEM Sistema

Zaštitite svoje poslovanje uz sigurnosna rješenja ALEM Sistema;

1. Sigurnost baza podataka - IBM Security Guardium: Monitoring i sigurnost baza podataka uz mogućnost testiranja ranjivosti baza podataka.

2. SIEM rješenje - IBM QRadar Security Intelligence Platform: Analiza rizika i ranjivosti.

3. Nova generacija rješenja za zaštitu mreže - IBM Security Network Protection (XGS): Zaštita IT infrastrukture sa najnaprednijim i jedinstvenim alatima za kontrolu, vidljivost i zaštitu od prijetnji.

4. Endpoint management rješenje - IBM Security BigFix: Endpoint management rješenje za monitoring i sigurnost svih laptop i desktop uređaja.

5. Monitoring i sigurnost mobilnih uređaja - IBM MaaS360 Mobile Device Management: Rješenje za sigurnost i upravljanje mobilnim uređajima.

6. Antivirus rješenja - Zaštita od virusa i zlonamjernih napada: Zaštita korporativnih podataka bez obzira na lokaciju uređaja na kojem se podaci nalaze.

7. Cyber security – Fortinet: Sigurnost sadržaja i mreže na najvišem nivou, kao i siguran pristup uređaja koji pristupaju korporativnoj mreži i podacima.

Za više informacija pišite na info@alemsistem.ba ili pozovite +387 33 208 735, ALEM Sistem je tu za vas.

PODIJELI:
TAGOVI: ALEM Sistem sigurnosna rješenja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak