al
Šparkastična sedmica popusta na ekupi.ba

Finansije i konsalting

Šparkastična sedmica popusta na ekupi.ba

12.06.2020 13:36:22 / Izvor: Akta.ba

10% popusta na on-line kupovine kreditnim karticama Sparkasse Bank

Korisnici Sparkasse Mastercard Shop&Fun i Mastercard Revolving kartica od 15.06. - 21.06.2020. godine biće u mogućnosti ostvariti dodatni popust od 10% na sve artikle dostupne na internet trgovini www.ekupi.ba 

"Ovom akcijom popusta željeli smo našim korisnicima kartica ponuditi još jedan dodatni benefit, posebno u segmentu online kupovine, koja je u posljednje vrijeme interesantna zbog svoje brzine i jednostavnosti, ali i mogućnosti da korisnici kartica kupovinu obave iz svoje sigurne zone.", izjavila je Elvira Prnjavorac, Direktor Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima.

Na www.ekupi.ba  vlasnicima Shop&Fun i revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno plaćanje, te širok asortiman proizvoda uz popuste koje će u periodu Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank moći ostvariti pri kupovini.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pružaju maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje.

Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to do maksimalno do 36 rata, a  slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.

Iz Sparkasse Bank poručuju kako nastavljaju pratiti  nove trendove kada je kartično poslovanje u pitanju, a sve u cilju maksimiziranja zadovoljstva klijenata koje u narednom periodu očekuju popusti i kod drugih trgovaca renomiranih web shopova u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting