al
Šparkastična sedmica popusta se nastavlja!

Finansije i konsalting

Šparkastična sedmica popusta se nastavlja!

22.06.2020 12:29:01 / Izvor: Akta.ba

Nakon uspješne Šparkastične sedmice na ekupi.ba, popusti se nastavljaju i na internet trgovinama Domoda i Penny Shopa, koje su sa svojim asortimanom posebno interesantni u narednom periodu kada se kupci odlučuju za renoviranje i opremanje svoga doma. 

Na internet trgovinama Domoda  i Penny Shopa vlasnicima Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno online plaćanje, te širok asortiman proizvoda koje za vrijeme Šparkastične sedmice klijenti Sparkasse Bank ostvaruju pri kupovini. Internet kupovina i online plaćanje predstavljaju pametan izbor u trenutnom periodu kada je potrebno izbjegavati gužve koje mogu biti prisutne u prodavnicama, a koje se na jednostavan način mogu zamijeniti brzom i sigurnom kupovinom iz udobnost svoga doma.

Sparkasse kartice iz Mastercard programa, pored ostalih benefita pružaju i maksimalno sigurno internet plaćanje osigurano 3D Secured Standardom, a u zavisnosti od vrste kartice način otplate se razlikuje. Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting