Sportage već od 35.499 KM

13.09.2021 09:32:44

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

Najnoviji Sportage već je osvojio srca publike, ali i brojnih žirija što mu je donijelo mnoštvo nagrada za kvalitet, bezbjednost, pouzdanost i dizajn.

Karakteristike:

Bežično punjenje mobilnih uređaja

Od sada ćete uvijek imati napunjen mobitel. Uživajte u najnovijoj tehnologiji s bežičnim punjačem koji koristi elektromagnetno polje te se tako riješite nepotrebnih kablova.

Sistem za upozoravanje vozača na dekoncentraciju (Driver Attention Warning)

Sistem prati različite uzorke ponašanja vozača i prepoznaje vozačevu dekoncentraciju za volanom. Ako pokazujete znakove pospanosti i dekoncentracije upozorava vas zvukom upozorenja i simbolom na armaturnoj ploči.

Sistem za spriječavanje naleta (FCA)

Ne dopustite da nepredviđeni objekti stanu na Vaš put. Radar na prednjem braniku i kamera na vjetrobranskom staklu procjenjuju potencijalni rizik na pomolu, kao što su, npr. pješaci ili druga vozila. S upozoravanjem i automatskim kočenjem sistem za spriječavanje naleta (FCA-Forward-Collision Avoidance Assist system) pomaže Vam kod izbjegavanja nesreća ili smanjivanja njihovih posljedica. Jer svakom ponekad zatreba pomoć.

Radarski tempomat s funkcijom stani/kreni

Radarski tempomat se aktivira pomoću prekidača na upravljačkom obruču čime jednostavno podešavate željenu brzinu. Sistem tako ujednačava brzinu i udaljenost od vozila ispred sebe tako da Vi jednostavnije i zabavnije uživate u svom vozilu. U zavisnosti od brzine vozila ispred, Sportage ubrzava, usporava ili se u potpunosti zaustavlja uvijek održavajući sigurnu udaljenost.

Sustav za održavanje vozila u voznoj traci (LKA)

Neka Vas sistem upozori ako napuštate svoju voznu traku bez pokazivača smjera ili u potpunosti popravi položaj upravljača, ako je to potrebno. Neke Vam stvari mogu odvući pažnju, ali to ne vrijedi za Kia Sportage.

Upozorenje na vozila u mrtvom uglu (bscw)

Ništa ne propustite. Kontrolišite svaki detalj svakodnevne vožnje upotrebom radara koji prati lijevu i desnu stranu te događanja iza vozila. Sistem za upozorenje na vozila u mrtvom uglu koristi audio-vizuelna upozorenja kako bi Vas upozorio na vozila u Vašem mrtvom uglu.

VIŠE MOGUĆNOSTI KUPOVINE

već od 35.499 KM ili od 359 KM mjesečno*

Akcijska ponuda

Pogledajte akcijski cjenovnik.

Nepobjedivo finansiranje

1, 2, 3 do automobila s Kia finansiranjem.

Rabljena vozila

Velik izbor provjerenih rabljenih vozila.

Test vožnja

Odvezite Sportage i uvjerite se u kvalitet Kia vozila.

PODIJELI:
TAGOVI: Kia sportage Service maxx

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika