al
Spremni za novitete? R&S vam predstavlja novi Office Book katalog!

Predstavljamo

Spremni za novitete? R&S vam predstavlja novi Office Book katalog!

08.10.2019 16:13:34 / Izvor: Akta.ba

Želite sebi olakšati posao?

Na jednom mjestu pronađite sve što je potrebno Vašoj kancelariji! Preko 400 stranica ideja kancelarijskog namještaja, promotivnih materijala, IT opreme, kancelarijskog materijala i sredstava za čišćenje preuzmite na linku OVDJE

UREDSKI NAMJEŠTAJ

Vrijeme je da se počastite vrhunskim kancelarijskim stolicama iz naše ponude! Ergonomski dizajnirane da odgovaraju Vašim potrebama.

Pregledaj ponudu ovdje

PROMO MATERIJAL

Praznici su nam sve bliže i bliže! U katalogu možete pronaći veliki broj artikala idealnih za predostojeću sezonu korporativnih poklona.

Pregledaj ponudu ovdje

IT OPREMA

Osim računara, laptopa, štampača, uništivača papira, projektora i 3D printera, pronađite više informacija o MPS-u koje predstavlja sveobuhvatno rješenje upravljanja troškovima i kontrole printa.

Pregledaj ponudu ovdje

BIRO MATERIJAL

Želite imati malo drugačiju svakodnevnicu na radnom mjestu? Pobrinuli smo se da u katalog uvrstimo interesantne novitete iz oblasti kancelarijskog materijala, poput crnih post-itova i papira u boji.

Pregledaj ponudu ovdje

HIGIJENSKI PRIBOR

Bez obzira da li Vam odgovara potpuna organizacija ili ipak volite raditi u okruženju kreativnog nereda, pribor i sredstva za čišćenje su neophodni svakom radnom prostoru. Cjelokupan asortiman sredstava i pribora za čišćenje za uredan i čist radni prostor možete pronaći u našoj ponudi!

Pregledaj ponudu ovdje

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo