al
Sredstva mobilnog marketinga

Štampa i izdavaštvo

Sredstva mobilnog marketinga

13.09.2019 09:11:43 / Izvor: Akta.ba

Direktna komunikacija sa potrošačima, zasigurno, zauzima jedno od najvažnijih mjesta u promotivnim budžetima. Sve više pažnje se usmjerava da se na pravi način i maksimalno učinkovito predstave proizvodi, usluge, djelatnosti kompanija. Mnogo je pitanja koja se otvaraju u vezi s tim:

Kako organizirati promociju? Kako osigurati da imamo promotivni pult, reklamni pano, pozadinu za binu, stalakza kataloge i brošure / letke, a da se ne proizvedu visoki troškovi transporta, montaže i demontaže? Kako urediti prodajno mjesto!? Kako nejjednostavnije i najsigurnije animirati pažnju potrošača..., kao i mnoštvo raznih i drugih pitanja, nejasnoća, nedoumica... ?

Oprema za promocije, degustacije, seminare, konferencije, sajmove..., kao i razne druge aktivacije, koja se lako prenosi, još lakše montira, te zauzima samo dio prtljažnika vozila manje i srednje veličine, sa izuzetno visokim kvalitetom štampe, a što i jeste specijalnost kompanije Oxygen, njihov razlog postojanja, njihova misija!

Sredstva mobilnog marketingakoja su najučinkovitija a koja vam nude iz Oxygena su:

 • BACKBOARD

Idealan za scenske pozadine, nagradne igre, isticanje reklama na prodajnim i drugim promotivnim mjestima. Lakosklopive, prenosne konstrukcije omogućavaju organiziranje profesionalnih prezentacija, razne evente, sajmove, kongrese... Paneli se na konstrukciju postavljaju magnetnim trakama. Sistem se transportira u jednoj torbi.

 • PROMO PULT

Najbolje rješenje za predstavljanje proizvoda/usluga potrošačima. Brandirani upotpunjuju efekte oglašavanja. Unutar samog pulta je optimalan prostor za odlaganje uzoraka. Jednostavno i praktično sklapanje/rasklapanje kao i transport. Nezamjenjiv je za degustacije proizvoda, prodajne aktivacije, informativne kampanje...

 • ROLL SCREEN SIMPLE

Funkcionalan, jednostavan za upotrebu, lagan za prenošenje, izrađen od aluminijuma. Idealan za promocije, prodajne aktivacije, pozadine degustacionim pultovima, te oglašavanja u zatvorenim prostorima i si.

 • X BANNER INDOOR

Jednostavno i učinkovito rješenje za brandiranje prodajnih mjesta, za autosalone, tržne centre, benzinske pumpe, indoor reklame i drugo.

 • X-BANNER OUTDOOR

Za uspješno organiziranje promocija, degustacija, predstavljanje proizvoda ili usluga na otvorenom prostoru. Sa plastičnim spremnikom za vodu koji dodatno učvršćuje konstrukciju. Jednostavan za manipulaciju i transport, a rasklopljen je veoma efektan i zauzima minimalan prostor.

 • ROLL UP CEILING

Omogućava postavljanje reklame na cjelokupnoj dužini materijala (3,00 m), tj. dvostranu reklamnu emisiju (2x1,50 m). Kontroliše se daljinskim upravljačem (uključivanje f isključivanje, izmjena reklama, te promjena smjera okretanja reklamnih panoa). Idealan je za sve vrste prodajnih prostora, izloge raznih salona...

 • RECEPTION DESK

Jednostavan i praktičan, služi za informativne kampanje, prodajne aktivacije i si. Najbolje rješenje za predstavljanje proizvoda/usluga potrošači.

 • WALL PICTURE SHELF

Samostojeći nosač pravo je rješenje za isticanje vaše reklame u zatvorenim prostorima. Tržni centri, autosaloni, butici, samo su neke od lokacija na kojima možete iskoristiti ovaj nosač.

 • POP C 302 I POP M 300

Samostojeći nosači reklamnih panoa, posebno zastava i si. je odličan medij za isticanje reklame u zatvorenim prostorima kao što su: sajmovi, autosaloni i prodajni saloni drugih proizvoda, tržni centri, banke, butici i si.

 • POP STALCI

Odličan, namjenski medij za isticanje informacija i detalja na prodajnim i izložbenim mjestima kao što su tržni centri, turističke i druge agencije, kozmetički saloni, apoteke, različiti prodajni objekti i si. Idealni za indoor oglašavanje cijena, promotivnih akcija i novih proizvoda. Poseban medij za izloge, kao i za police prodajnih i izložbenih objekata i si.

 • VOBLERI

Odlična sredstva za brendiranje detalja na prodajnim i izložbenim mjestima kao šro su kozmetički saloni, razne apoteke, tržni centri i si. Idealni za indoor oglašavanje, isticanje cijena, promotivnih akcija, novih brendova, posebno na policama sa izloženim proizvodima i dr.

 • STALAK ZA KATALOGE

Služi za isticanje kataloga i ostalih promotivnih materijala (do veličine A-4 formata), bilo gdje da je potrebno: Jednostavan za montažu / demontažu, lagan za transport.

Prepustite izradu sredstava mobilnog marketinga profesionalcima, Oxygen d.o.o. Sarajevo. Galeriju njihovih uspješno realizovanih projekata pogledajte OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo