al
Suha gradnja je preporuka MET Group iz Visokog

Građevina

Suha gradnja je preporuka MET Group iz Visokog

22.05.2020 13:22:10 / Izvor: Akta.ba

MET Group d.o.o. Visoko je kompanija u Bosni i Hercegovini koja se bavi proizvodnjom profila za rigips: CD, UD, CW (50,75 i 100) i UW (50, 75 i 100), kao i šina za mašinsko malterisanje (ugaonici za malterisanje i kupaonski profili 6 i 10 mm). Uporedo se bave proizvodnjom i preprodajom pratećeg materijala za suhu gradnju kao i preprodajom gips ploča od strane renomiranih svjetskih proizvođača. Njihovi distributeri sirovina su eminentne kompanije iz Evropske Unije sa kojima je dogovorena uspješna, stabilna i dugoročna saradnja.

Kako bi dokazali kvalitet njihovih proizvoda kompanija je dobila i „CE“ znak za proizvode CD, UD, CW (50,75 i 100) ,UW (50, 75 i 100) i šine za mašinsko malterisanje.

Suha gradnja, koji preporučuju iz MET Group d.o.o. je trenutno najmoderniji način gradnje koji zadovoljava većinu zahtjeva koji se u današnje, moderno doba postavljaju pred građevinski sektor. Glavna prednost zbog kojih je primjena sistema suhe gradnje danas toliko rasprostranjena je mogućnost stvaranja prostora prema želji kupca te brzo izvođenje radova pri gradnji, preuređenju prostora. Ovom gradnjom se postiže finansijska, vremenska i površinska ušteda, a dobija se dobra zvučna i toplinska izolacija, kao i znatna ušteda u težini.

MET Group d.o.o. se može pohvaliti:

- kratkim periodom isporuke;

- preko 30 profila i materijala;

- CE testirani proizvodi;

- ISO 9001:2015;

- najbolji omjer kvaliteta i cijene

 

Vizija i misija kompanije MET Group d.o.o. je da osiguraju najbolju kvalitetu za najniže cijene

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina