al

Predstavljamo

Super food Sanday - Izbacimo nezdrave navike i uzmimo prirodnu grickalicu!

11.05.2017 09:08:11 / Izvor: Dnevni list

Deltra trade d.o.o. Zenica posluje od  1998. godine. Bavi se uvozom i distribucijom sirovina za prehrambenu industriju: sjemenki za pekarstvo, začina, orašastih plodova, super hrane i drugo.

Vratimo se prirodi

U 2016 godini Delta trade d.o.o. pokreće proizvodnju super food proizvoda pod brendom Sanday. Proizvodi koji se mogu naći pod ovim brendom su: Amarant, Quinoa, Chia sjemenke, Miks sjemenki suncokreta i bundeve, Brusnica, Badem, oljuštena konoplja, sjemenke suncokreta i Goi bobice.

Back to nature je moto ovog preduzeća, vratimo se prirodi i prirodnom, izbacimo nezdrave navike i uzmimo prirodnu grickalicu umjesto određenih i nezdravih grickalica.

Proizvodi Sanday se još ne izvoze što ne znači da ne planiraju izvoz. Pakovanje proizvoda je jako popularno, plastična ambalaža može se i više puta koristiti za čuvanje drugih proizvoda. Asortiman Sanday će se širiti na više proizvoda, prateći svjetske trendove nastojaće na bh. tržištu uvesti dosta novih, a isto tako domaćim proizvodima pružiti jednaku šansu.

Kompanija Delta trade d.o.o. Zenica je 2016. godine pokrenula i proizvodnju smrznutog voća i povrća u suvremeno opremljenom proizvodnom pogonu. PJ Delta Frost ima veliki potencijal kod zamrzavanja domaćih proizvoda što će se u narednim godinama sigurno pozitivno odraziti na razvoj regije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo