al
Suton: Poslovna vizija pretočena u uspjeh

Štampa i izdavaštvo

Suton: Poslovna vizija pretočena u uspjeh

17.07.2019 08:43:31 / Izvor: Akta.ba

Priča o SUTON GRUPI/grafičkoj industriji, započela je prije više od 25 godina. U tom razdoblju je početna vizija o stvaranju tvrtke pretočena u pravi poslovni uspjeh. Svaka nova godina poslovanja je nosila novi napredak, pa i onda kada gospodarska i društvena zbivanja nisu bila najpovoljnija. Ispravnim poslovnim potezima i stručnošću menadžmenta tvrtke danas smo jedna od vodećih tvrtki u grafičkoj branši u regiji. Suton ime je sinonim kvalitete grafičkih proizvoda i usluga čemu svjedoče brojni uspješni projekti.

SUTON GRUPA danas se sastoji od:

  • Suton d.o.o, Široki Brijeg/Bosna i Hercegovina (centrala)
  • Tiskara Dvornik Split/Hrvatska
  • Suton Print d.o.o Podgorica/ Crna Gora

Osim navedenih, od kraja 2015. godine većinski su vlasnici tiskare Slobodna Dalmacija Print d.o.o. u Hrvatskoj. No, to nikako nije konačni doseg jer u planu imaju daljnje širenje na tržišta u regiji. Sukladno tome, raste i udjel u izvozu koji se smatra bitnom odrednicom budućeg poslovanja.

KORAK PREMA BUDUĆNOSTI

Moto kompanije Suton je uvijek ići naprijed, rasti i postavljati nove trendove. Zbog toga neprestano ulažu u sve segmente poslovanja. Kupcima uvijek nastoje pružiti najbolju uslugu i najkvalitetniji proizvod. Stalni dugogodišnji kupci potvrda su toga. U ova više od dva desetljeća svog postojanja posebno su zahvalni svima onima koji su ih izabrali kao poslovnog partnera. Nastojat će i u narednim godinama zajednički pisati stranice poslovnih i osobnih uspjeha. Raduju se svim novim projektima i svim novim poslovnim suradnicima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo