al

Predstavljamo

SV Company uspjeh u poslovanju postiže novim proizvodima i uslugama

24.08.2018 08:36:34 / Izvor: Akta.ba

SV Company d.o.o. je preduzeće koje se bavi posredovanjem, prodajom i uslugama u oblasti specijalnih vozila, komunalne, vatrogasne i geodetske opreme.

Preduzeće uspješno posluje na tržištu RS i BiH još od 2009. godine, te od tada imaju veliki broj uspješno obavljenih poslova u svim djelatnostima kojima se bave.

Kroz godine rada su ostvarili i održali uspješnu saradnju sa mnogim lokalnim zajednicama, javnim i privatnim preduzećima širom RS i BiH.

Na samom početku firma se bavila trgovinom komunalnim vozilima i komunalnom opremom, da bi nakon nekoliko godina rada prošili djelatnost na kompletan asortiman specijalnih namjenskih vozila i radnih mašina i opremu za radne mašine.

Prije dvije godine su stupili u saradnju sa velikim kineskim proizvođačem geodetske opreme, te time proširili asortiman i djelatnost i na tu oblast.

SV Company trudi se da kupcima i poslovnim partnerima ponude opremu koja će ispuniti sve njihove potrebe i zahtjeve. Nakon isporuke opreme, kupcima pružaju tehničku i servisnu podršku u svakom momentu.

Svoj rad i poslovnost konstantno unapređuju novim proizvodima i uslugama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo