al
Sve za gradnju na jednom mjestu

Građevina

Sve za gradnju na jednom mjestu

02.12.2019 07:59:02 / Izvor: Akta.ba

Građevinarstvo je u svim nacionalnim gospodarstvima bitan sudionik ali i pokazatelj razvojnih kretanja. Naime, ova djelatnost svojom prirodom posla sudjeluje u aktivnostima investicija i razvoja u svim gospodarskim i infrastrukturalnim djelatnostima. To znači da je građevinarstvo jedna od glavnih pokretačkih snaga svih gospodarskih sistema.

Aktaktiv d.o.o. je kompanija koja sa svojim dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim pristupom poslovnim zadacima visoko se pozicionirala u graditeljstvu i trgovini. U suradnji sa svojim partnerima bave se maloprodajom i veleprodajom građevinskog materijala.

U Atraktiv trgovini građevinskog materijala, u čijem skladišnom prostoru možete pronaći proizvode svih vodećih svjetskih proizvođača građevinskog materijala, uz njihovo ljubazno osoblje možete pronaći najpovoljnije cijene na tržištu i garantuju Vam ugodnu i sigurnu poslovnu suradnju.

U širokoj ponudi proizvoda vrhunskih i renomiranih inozemnih i domaćih proizvođača svatko može pronaći najkvalitetnije za gradnju, opremu ili adaptaciju. Cilj Atraktiva je da sve svoje potrebe možete zadovoljiti na jednom mjestu, pa čak i ako gradite kompletan objekat. U ponudi nude cjelokupan građevinski program, s tendencijom svakodnevnog obogaćivanja asortimana. Okosnicu kompanije čini dinamičan tim ljudi sa provjerenim iskustvom u građevinarstvu, marketingu i uslužnim djelatnostima  te Vam stoji na raspolaganju u izradi ponuda, specifikacije materijala i sl.

Atraktiv d.o.o. je u toku godina poslovanja stekao povjerenje brojnih kupaca i dobavljača jer im cilj nije samo prodaja nego i savjetovanje kupaca o najboljim rješenjima za njihove potrebe.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina