Predstavljamo

Svečano otvoren BH Telecom centar u Teočaku (Foto)

15.09.2021 09:32:07 / Izvor: Akta.ba

Uz prisustvo brojnih zvaničnika lokalne zajednice, među kojima su g. Tajib Muminović, načelnik općine i g. Nusret Džuzdanović, predsjedavajući općinskog vijeća, te članova rukovodstva BH Telecoma, danas je u Teočaku svečano otvoren Telecom centar.

Ovo je 11 BH Telecom centar na području Direkcije Tuzla otvoren za naše korisnike i sve građane s ovog područja.

"Otvaranjem ovog prodajnog mjesta, građanima Teočaka i okolinih mjesta će biti dostupnije nego do sada brojne usluge i servisi BH Telecoma. Osim ugovaranja usluga, na ovom prodajnom mjestu će oni moći kupovati uređaje iz bogate i raznovrsne ponude BH Telecoma, uređaje najpoznatijih svjetskih brendova, mobitele, laptope, tablete, kao i uređaje i opremu iz ponude naših partnera; moći će plaćati račune za usluge i dobiti bilo koje druge usluge iz našeg širokog uslužnog i prodajnog asortimana, kao na bilo kojem drugom prodajnom mjestu BH Telecoma u Bosni i Hercegovini", rekao je na otvaranju Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

BH Telecom centar svečano su otvorili Tajib Muminović, Sadik Džidić, direktor Direkcije Tuzla i Muamer Hadžović, izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Novootvoreni BH Telecom centar Teočak je na adresi Centar bb. Posjetite nas!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo