al
Svijet elastičnih plafona Kollysol

Građevina

Svijet elastičnih plafona Kollysol

21.05.2019 08:32:26 / Izvor: Akta.ba

KOLLYSOL rastezljivi plafoni i zidovi (eng. stretch ceiling and walls) vam dozvoljavaju da iskoristite novu ili već postojeću arhitekturu. Mogu se prilagođavati visini i obliku svake prostorije, a ugradnja je brza i jednostavna.

KOLLYSOL plafoni nude rješenje za svaki strop. KOLLYSOL plafon ili zid je načinjen po preciznim mjerama kako bi omogućio brzu  i djelotvornu ugradnju na licu mjesta. S obzirom da je rastezljiv, strop se može svaki put uvući i zategnuti, bez obzira na to koliko je puta uklonjen i zamijenjen. Plafoni i zidovi ovog tipa se mogu ugraditi na raznim mjestima i posebno dobro se pokazuje u okruženjima zasićenim vlagom, te zbog specifične metode montiranja i vodootporne prirode materijala nepropusni su i prepreka su za isparenja.

KOLLYSOL stropovi optimiziraju akustičnu apsorpciju i toplotnu izolaciju. Pored svega, stropovi i zidovi ovog tipa odličan su dekor za hotele, restorane, bazene, kafee, svadbene salone i privatne stanove.

Uz Kollygraf dugogodišnje iskustvo možete kreirati sve vrste stropova sa neograničenim dizajnerskim mogućnostima, a uz to:

  •  nude vam izbor od više od 100  nijansi i obrada (maten, saten, metalik, glossy, ispolirani antilop, providna ili perforirana površina)
  •  možete birati između glatke i diskretne obrade i bogatih boja;
  •  možete kombinirati različite boje, teksture i printane motive na istom stropu,
  •  pored toga, možete stvoriti veselu atmosferu sa reflektorima, optičkim vlaknima i ostalim sistemima za rasvjetu kao i sistemima HVA.C.

Ukoliko i Vi želite da uljepšate svoje radno okruženje, poslovni prostor ili privatni stan javite se kompaniji Kollygraf d.o.o. Sarajevo na:

info@kollygraf.ba

Telefon: 061/501-739

Viber: 061/144-062

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina