Tefal aparati za vertikalno peglanje i dezinfekciju tkanina!

26.07.2021 07:36:41

Tefal aparati za vertikalno peglanje i dezinfekciju tkanina – novo iskustvo pri peglanju!

Toplo vrijeme, pamučna i lepršava odjeća, intenzivne boje i dobro raspoloženje – kome je još do peglanja!? Potrebno vam je brzo i jednostavno rješenje za ravnanje nabora, bez mnogo muke jer žurite, ali ipak želite izgledati bespijekorno.

Sada su vam na raspolaganju Tefal aparati za vertikalno peglanje koji vam omogućavaju stil u trenu.

Oni vode brigu o svim vrstama tkanina, ravnaju nabore, dezificiraju i osvježavaju materijale. Peglajte zavjese, dezinficirajte igračke vašeg djeteta, osvježite jastuke i još mnogo toga. Ručni i samostojeći modeli aparata za vertikalno peglanje sada su tu da vam olakšaju život, te budu uz vas tokom svih bitnih događaja, kao saveznik za besprijekoran izgled, zdrav način života i zaštitu okoliša, bez gubljenja vremena.

Izaberite Ixeo, sveobuhvatno rješenje za brigu o tkaninama i integriranom daskom za peglanje, za savršenu njegu i dezinfekciju odjeće ili ipak Pro Style Care samostojeći aparat za vertikalno peglanje koji vam osigurava snažan udar pare za postizanje profesionalnih rezultata uz ekskluzivni Press&Steam sistem za podršku tkanina, ili se ipak opredijelite za neki od ručnih modela koje karakteriše praktičnost, snažan udar pare i kompaktnost, te koji je savršen suputnik na svakom vašem putovanju kako bi osigurao vaš savršen izgled u svakoj prilici.

Svi pomenuti modeli mogu se pronaći u maloprodajnim objektima Domoda, Techno Shopa, TehnoMaga, Zeusa, te poručiti online na njihovim web stranicama ili na web stranici Ekupi. Iskoristite priliku i osigurajte jedan ovakav moćan aparat za vertikalno peglanje po nikada nižim cijenama.

Za više informacija o aparatima posjetite stranicu.

Pratite Tefal na društvenim mrežama FB: Tefal BiH, IG: tefal_bih, te YT: Tefal BS

SEB Developement je zastupnik robnih marki Rowenta, Tefal, Moulinex, Krups i Lagostina za područje BiH, Crne Gore i Kosova.

PODIJELI:
TAGOVI: Tefal Seb Development

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo