al
Termag BootPro - Osjećajte se udobno dok skijate!

Sport i kultura

Termag BootPro - Osjećajte se udobno dok skijate!

23.12.2016 08:32:36 / Izvor: Akta.ba

Termag BootPro je specijalizovana skijaška laboratorija koja pruža usluge individualnog prilagođavanja skijaške obuće prema geometriji Vaših stopala i potkoljenica. Nudi Vam provjerenu 100% personalizaciju ski pancerica i ostale sportske obuće.

Termag BootPro je jedinstven koncept sportskih usluga na Balkanu sa fokusom na kompletnu "custom ski boot fitting uslugu".

"Sa Vama dijelimo dugogodišnje iskustvo i znanje u sljedećim sportovima: skijanje, trčanje, tenis, biciklizam i golf. Sport je za nas životni stil, dijelimo pozitivna i negativna iskustva kao rekreativci i profesionalci", ističu iz Termag BootPro-a.

Uz pravilan savjet stručnog lica i potrebne izmjene na Vašim ski pancericama, imate provjeren recept za udobnije i bolje skijanje.

Osnovni cilj Termag BootPro-a je da stvori najudobnije moguće ski pancerice za Vaša stopala koje će omogućiti bezbjednije skijanje i bolje rezultate, bez obzira na nivo skijaške tehnike, bilo da je riječ o rekreativnom skijašu ili profesionalcu. Naš stručan savjet i usluga uz najnoviju tehnologiju i dugogodišnje radno iskustvo će Vam pomoći da lakše ostvarite svoje ambicije u sportu koji volite. Profesionalna analiza u našim prostorijama i na snijegu.

Promoter Boot Fitting-a za region i osnivač Termag BootPro-a je Bojan Antunović, stručno lice sa 15 godina radnog iskustva u custom ski boot fitting-u u različitim dijelovima svijeta. Bojan želi podjeliti svoje iskustvo sa istomišljenicima koji gaje strast prema skijanju i prenijeti svoje ski boot fitting usluge na Jahorinu i region. Zaslužan je za osnivanje nekoliko, danas već uspješnih, custom ski boot fitting servisa u Japanu, Kanadi i Australiji. Bojan je visoko-kvalifikovan Master Boot Fitter, kao i aktivan trener alpskog skijanja koji posjeduje trenerske kvalifikacije i iskustvo u radu sa skijašima po Australiji, Kanadi, Japanu i Evropi.

Više informacija potražiti na Facebook stranici Termag BootPro ili zakažite TERMIN za Custom Ski boot fit.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura