al
Termag Spa - Vaša Oaza za dan drugačiji od drugih

Ljepota i zdravlje

Termag Spa - Vaša Oaza za dan drugačiji od drugih

01.02.2019 08:09:49 / Izvor: Akta.ba

Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parno kupatilo, džakuzi, razne vrste masaža i solarijum. Vrhunska izrada prostorija i prefinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Termag.

Wellness zona

Za relaksaciju, održavanje vitalnosti, za opuštanje tijela - konsultujte nekog od naših terapeuta i odaberite neku od masaža ili tretmana iz naše ponude zavisno od Vaših želja i potreba. Mi ćemo Vam obezbijediti ogrtač i papuče koje ćete koristiti tokom posjete Spa Centru, kao i ormarić za Vaše lične stvari.

Bazen

Voda u bazenu je ozonizovana. Blagotvorna dejstva ozona na kožu i organizam su višestruka:

  • uništava viruse, bakterije, gljivice
  • poboljšava snabdjevenost tkiva kiseonikom
  • ubrzava razgradnju štetnih supstanci
  • podmlađuje organizam
  • Masaže i tretmani

Sportska masaža

Služi kao priprema za bavljenje sportskim aktivnostima. Izvodi se neposredno prije početka bavljenja sportskim aktivnostima i ima za cilj da Vaše tijelo što bolje pripremi za napor koji slijedi.

Klasična masaža

Masaža tijela dopunjena upotrebom eteričnih ulja koja djeluju smirujuće, pomažući Vam da se opustite i prepustite odmoru.

Masaža stopala

Masaža koja se u Kini upotrebljava već vijekovima. Detaljnom, nježnom masažom tačaka na stopalima, stimulišu se vitalne funkcije i izaziva osjećaj potpune opuštenosti i zadovoljstva.

TAI masaža

Svakodnevni način života i umor dovode do disbalansa energije u energetskim tokovima – meridijanima, do gubitka pozitivne i nagomilavanju negativne energije. Zato se osjećamo umorno, bezvoljno, napeto, slabo spavamo, imamo bolove u leđima. Tajlandska masaža bazira se upravo na ovom holističkom pristupu, oslobađajući Vas od posljedica stresa i umora, obnavljajući Vašu energiju i vitalnost.

Health program

Ljepota bilja - Posebno odabrane biljke, ručno brane na padinama Jahorine. Topli, biljni jastučići kojima se radi masaža za opuštanje, detoksikaciju, bolju prokrvljenost...

Detox program - Program za izbacivanje toksina iz kože i za učvršćivanje kože. Podstičemo metaboličke procese u ćelijama kože i popravljamo prirodne odbrambene mehanizme kože…

Volite čokoladu?!

Isprobajte predivan osjećaj čokolade na Vašoj koži...Tretman čistom, zagrijanom čokoladom vraća ravnotežu u protoku energije. Smanjuje napetost i stres. Miris čokolade stimuliše lučenje serotonina - hormona dobrog raspoloženja. Minerali hrane kožu. Rezultat - koža meka i nježna kao svila...

Brazilski tretman

Brazilska energičnost i osvježavajuća  tropska kiša se periodično smjenjuju u ovom tretmanu... Mirisi kokosa, zelene limete….Hrani kožu, podstiče cirkulaciju, relaksira...

Miris mora-tretman algama - Preporučljiv svima, čak i trudnicama. Prirodna morska so u kombinaciji sa algama za čišćenje, hidriranje i zatezanje kože.

Dnevni SPA

Čak i ako niste gost Hotela, možete uživati u našem Spa Centru u dnevnoj SPA ponudi.

Posjetite nas kada Vam vrijeme i obaveze to dozvole, svakim danom od 10.00-22.00 h.

Pozovite nas da zajedno kreiramo Vaš lični SPA&WELLNESS program!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Ljepota i zdravlje