al
The Simple - 20 godina u aktivnom MARKETINGU

Predstavljamo

The Simple - 20 godina u aktivnom MARKETINGU

16.10.2020 09:26:26 / Izvor: Akta.ba

The Simple d.o.o. je bosanskohercegovačka kompanija koja je prije svega nastala kao želja osnivača da na tržitu ponudi jednostavan i kreativan servis za unapređenje biznisa. Glavno težište nalazi se upravo u pomenute dvije riječi, a to su JEDNOSTAVNOST I KREATIVNOST, što nije jednostavno sprovesti u svakodnevnom poslovnom svijetu.

Upravo zato postoji kompanija The Simple koja sigurno može pomoći pri realizaciji početnih ideja i to bez stresnih i neugodnih situacija.

Moto kompanije je ”NAŠE PROJEKTE NIJE POTREBNO DODATNO PEGLATI” i samim tim vi vaše dragocijeno vrijeme možete investirati u druge aktivnosti ili na kraju pomenuto vrijeme odvojiti samo za sebe.

Mali ali jako snažan tim jedna je od najbitnijih karika The Simple kompanije. Nalaze se raspoređeni na dva kontinenta sa sjedištima u Sarajevu (Bosna i Hercegovina) i Torontu (Kanada), a posebno su ponosni na jednostavnost, konkretnost i kreativnost njihovog tima što posebno krasi njihovo poslovanje.

Osnivač je Bakir Deljković, osoba sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti elektronskih medija, ljudskih resursa, prodaje i marketinga. Karijeru je gradio na nimalo jednostavnom tržištu gdje je kroz razne poslove shvatio stvarne potrebe kupaca i potrošača. Kroz prodajnu akademiju radio je na unapređivanju prodajnih vještina kod prodajnih predstavnika.

Krunisao je karijeru u multinacionalnoj FMCG kompaniji rukovođenjem regionalnih marketinških aktivnosti, a nakon toga i BiH tima. Dobitnik uvaženih priznanja iz oblasti marketinga i medija, idejni je tvorac nekolicine najvećih i najboljih promotivnih aktivnosti u BiH. Sretno oženjeni otac dvije prekrasne kćerke. Po struci je diplomirani ekonomista.

Za više informacija posjetite www.thesimple.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo