al
THOR Doboj ovlašteni distributer za BiH AS-Motor opreme za košenje

Predstavljamo

THOR Doboj ovlašteni distributer za BiH AS-Motor opreme za košenje

04.12.2019 12:31:58 / Izvor: Akta.ba

Osnovan 1959. godine među brdima, dolinama, livadama i vinogradima zelene Vurttemberg regije u južnoj Nemačkoj, AS-Motor je pouzdan proizvođač opreme za košenje profesionalnog kvaliteta sa posebnim naglaskom za rad na visokoj travi i padinama. Inovacije počinju na nivou koncepta, sa 15-članim timom za istraživanje i razvoj koji razvija ciljana rešenja za jedinstvene izazove košenja. Savremeni principi montaže garantuju najviši kvalitet naših kosačica koje su 100% proizvedene u Nemačkoj. AS-Motor inženjeri su kreirali robusne, agilne mašine koje su izgrađene ne samo da rade u teškim uslovima, već i da traju ceo život.

AS-Motor je tržišni lider robusnih, ali agilnih profesionalnih mašina za košenje, specijalno dizajniranih za nagibe, visoku travu i grube terene.

AS-Motor mašine su projektovane tako da zadovolje mnoštvo jedinstvenih izazova košenja, od gustog rastinja na padinama do uklanjanja korova na popločanim površinama.

Profesionalni korisnici, kao što su zemljoposjednici, radnici na putevima i operateri u komunalnim preduzećima, vjeruju preciznosti i tehnologiji AS-Motor mašina koje nude rješenja i za privatne korisnike.

THOR d.o.o. Doboj je ovlašteni distributer AS-Motor za Bosnu i Hercegovinu. Asortiman proizvoda firme Thor obuhvata uređaje i opremu za šumu i baštu, rezervne dijelove za motorne i električne pile, trimere, kosilice, traktorske kosilice i ridere, duvače snijega, duvače lišća, kultivatore,  profesionalni baštenski program...

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo