al
TNT Special express nudi najbržu moguću uslugu prijevoza

Predstavljamo

TNT Special express nudi najbržu moguću uslugu prijevoza

19.06.2019 08:43:41 / Izvor: Akta.ba

TNT je vodeća evropska kompanija na području ekspresne dostave, kurirske usluge i logistike te jedna od vodećih kurirskih kompanija u svijetu.

TNT (Thomas National Transport) je osnovan daleke 1946 godine u Australiji. Nakon toga TNT je kupljen od strane holandskih biznismena. TNT ubrzano raste i razvija se u snažnu i prepoznatljivu kompaniju. Međusobno korištenje osnovnih resursa i shodno tome, smanjenje troškova lansira TNT među najbolje.

Special express

Special express nudi najbržu moguću uslugu prijevoza bilo koje vrste i težine prema bilo kojem odredištu u svijetu.

WEF je usluga cargo prijevoza avionom uz mogućnost preuzimanja na Vašoj adresi, izvoznog carinjenja, uvoznog carinjenja i dostave primatelju.

Prijevoz pošiljaka koje moraju putovati u tačno određenim temperaturnim uvjetima Vam omogućavamo pomoću TNT termo kutija koje su izražene po strogim IATA propisima.

Sve pošiljke koje moraju biti prevezene u smrznutom stanju će osigurati visoko kvalitetan suhi led u granulama sa produženim rokom trajanja.

Veše pošiljke otpremamo u kombi vozilima prema unaprijed dogovorenom terminu.

Podsjećamo, kompanija In Time d.o.o. Sarajevo je od samog osnivanja i Generalni zastupnik svjetske kurirske kompanije TNT Global Express, Logistic & Mail.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo