al
Tri jednostavna i inovativna rješenja rasvjete za vaš dom

Nekretnine i enterijer

Tri jednostavna i inovativna rješenja rasvjete za vaš dom

29.07.2020 08:50:03 / Izvor: Akta.ba

Vrijeme je sve toplije i sve više mami da se pokrenemo, a sa novim godišnjim dobom nameće se i godišnje spremanje enterijera. Najčešće, to podrazumjeva i mijenjanje rasvjete da bismo dostigli najveću praktičnost i estetiku.

U izboru rasvjete preporuka Teslaluks kompanije jeste da se obrati pažnja na nekoliko ključnih elemenata kako bi izgled ambijenta pružio prijatnu atmosferu i odgovorio na sve postavljene zahtjeve.

Prvo rješenje – svjetlo ispod kuhinjskih elemenata

Obratiti pažnju na boju i jačinu osvjetljenja ispod kuhinjskih elemenata da ne bi narušili postojeći dizajn, a da bi ga upotpunili. Ako se odaber odgovarajuća jačina i boja kuhinjskog osvjetljenja, naglašav se dio enterijera koji se savršeno uklapa u stil doma.

Drugo rješenje – Dvorišno osvjetljenje

Kada razmišljate o dvorišnom osvjetljenju, treba imati u vidu da su svjetiljke raspoređene sa obje strane staze bolje rješenje u odnosu na svjetiljke postavljene samo sa jedne strane. Raspoređivanjem svjetiljki duž obje strane staze postiže se dubina i ravnoteža, čime se upotpunjuje doživljaj prilaza kući.

Treće rješenje – Dekorativni prekidači

Mnogi vlasnici kuća, pa čak i dizajneri enterijera često previde ovaj detalj. Savremena i lijepa rasvjeta je važna, ali svi znamo koliko dosadni bijeli prekidači kvare utisak.

Nova maska prekidača je jednostavno i brzo rješenje koje odmah poboljšava izgled prostorije.

U ponudi Teslaluks možete pronaći proizvode iz svih pomenutih kategorija, a ukoliko Vam je potrebna konsultacija, tu su da pomognu. Detaljnije o rasvjeti i mogućnostima možete pogledati na linku

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer