al
U BiH se za vas brine Schücov licencirani partner Alukönigstahl

Predstavljamo

U BiH se za vas brine Schücov licencirani partner Alukönigstahl

25.09.2017 14:45:22 / Izvor: Akta.ba

AluKönigStahl jeste ponuđač visokokvalitetnih sistema od aluminija, čelika i pvc-a kao i komponenti za realizaciju savremene, nisko energetske arhitekture, te samim time podržava realizaciju koncepta obnovljivih građevina. Prodaja poznatih brendova osigurava visokokvalitetni asortiman, koji se konstantno podvrgava optimiranju i prilagođava savremenim arhitektonskim trendovima i građevinskim propisima.

Već preko 50 godina postoji savez sa dva u svijetu vodeća proizvođača sistema: Schüco, svjetski vodeći proizvođač aluminijskih sistema, te stručnjak za pvc i solarne sisteme. Kao i Jansen, specijalist za sisteme  čeličnih profila. Navedena saradnja kao i inovativni razvoj proizvoda pozicionirali su AluKönigStahl kao tehnološkog i tržišnog lidera.

AluKönigStahl i proizvođač sistema Schüco odlučili su 1958. godine postati još uspješniji. Tako je nastalo strateško partnerstvo od kojeg su obje strane profitirale.

Intenzivna saradnja sa svjetskim liderom u području aluminijskih sistema i ekspertom za  pvc-sisteme kao i inovativni razvoj proizvoda doprinijeli su tehnološkom i  inovativnom vodstvu.

Schüco International KG osnovao je 1951. godine Heinz Schürmann kao preduzeće za gradnju metalnih proizvoda za izloge, sa ukupno šest saradnika u Porta Westfalica pod imenom Heinz Schürmann & Co.

Preduzeće je 1964. godine preuzela kompanija OTTO FUCHS. Danas Schüco razvija i prodaje sisteme za obloge zgrada, između ostalog za jedno-porodične kuće, objekte i industrijske pogone. U spektar proizvoda ubrajaju se sistemi profila i pribora za gradnju prozora, vrata, fasada i ljetnih vrtova. Nadalje sistemi za balkone, zaštite od sunca, protu požarni i protu dimni sistemi kao i protu provalni sistemi, te sistemi koji ublažavaju štete od streljiva i eksplozija.

Bavite se proizvodnjom ALU i PVC sistema i želite ponuditi najbolje proizvode na tržištu vrata, prozora i fasada? Alukönigstahl BiH sa radošću pruža podršku svojim partnerima sa širokom paletom SCHÜCO proizvoda i stručnih usluga u svim fazama proizvodnje. Za više informacija, kontaktirajte Alukönigstahl i putem formulara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo