al
U pisaču u najgorem trenutku vam je nestalo tinte i trebate novu?

Štampa i izdavaštvo

U pisaču u najgorem trenutku vam je nestalo tinte i trebate novu?

23.03.2020 08:48:53 / Izvor: Akta.ba

U pisaču u najgorem trenutku vam je nestalo tinte i trebate novu? Možda kupujete novi toner ili bubanj za laserski pisač u uredu. Ako svaki dan puno printate, ne bi vam se smjelo dogoditi da ostanete bez tinte ili tonera, a ponuda na tržištu je raznolika i odabir je sve samo ne jednostavan. Kako ne biste pogriješili, prije kupovine, usporedite razne modele i pronađite upravo onaj koji vam treba.

U kompaniji Veleton d.o.o. na raspolaganju imate bubnjeve, tinte, tonere i trake. Odabrani spremnik mora odgovarati vašem pisaču, pa tako imate na raspolaganju one u boji ili crne. S obzirom da pisači obično zahtijevaju dvije ili više različite tinte, njihove cijene nisu niske, pokušajte proći što jeftinije možete. Jedan spremnik s crnom tintom je obično dovoljan za 800 stranica, u boji i oko 300. Tinte lako odabereš s obzirom na proizvođača, ovisno o tome koji pisač imate, te isto tako možete odabrati orginalnu ili zamjensku tintu.

Prednost kod tonera je ta što možete lako nadopuniti prah kada se isprazni pa onda vijek trajanja jednog tonera može biti i nekoliko godina. Ako imate laserski pisač, lako se može dogoditi da morate kupiti novi bubanj, koji služi za prijenos tonera na papir. Prije toga prvo pogledajte koji tip pisača imate, jer neki pisači imaju posebni utor za bubanj i toner, a kod nekih to dolazi u kompletu.

U istoj kategoriji su dostupne još trake za matrični pisač, koje su znatno jeftinije od tinte i tonera, što ih čini dobrom alternativom u slučaju da kvaliteta ispisa nije toliko važna.

Jednostavno riješenje prilikom odabira i nabavke tonera jeste da kontaktirate stručno osoblje kompanije Veleton d.o.o. i oni će sav posao odraditi za vas.

PODIJELI:

TAGOVI: toner tinta zamjena veleton

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo