U potrazi ste za kvalitetom? Započnite priču sa Jasmin M d.o.o. Žepče!

18.09.2021 08:27:19

Jasmin M Žepče prodajni program obuhvata isključivo i samo proizvode premium kvalitete, tržišnih lidera.

Jasmin M Žepče prodajni program obuhvata isključivo i samo proizvode premium kvalitete, tržišnih lidera. Garancija, cerifikati i atesti su sastavni dio prodajne ponude.

Tržišni segmenti u kojima djeluje Jasmin M d.o.o. pokrivaju čitav niz potreba za održavanjem, servisom, tehničko-tehnološkim riješenjima i rezervnim djelovima u različitim segmentima industrije.

Temelj svih aktivnosti kompanije je saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama kroz ovlaštenu distribuciju i ovlašteni servis:  Volvo Construction Equipment, Atlas Copco Power Technique, Bosch, Rexroth, Deutz AG, Donaldson, NTN-SNR, Techmaflex, Manuli, Semperit, Sunfab, Hydroleduc, Dekpol Steel, Esco, Chicago Pneumatic, HSM, HFS, Mabanol.

Iz svoje ponude izdvajaju proizvode iz programa DEUTZ.

DEUTZ je jedan od vodećih svjetskih proizvođača inovativnih pogonskih sistema. Njegove osnovne kompetencije su razvoj, proizvodnja, distribucija i servisiranje dizel, plinskih i električnih pogonskih sklopova za profesionalnu primjenu.

Nekad sinonom za poslovičnu, njemačku kavlitetu zračno hlađenog motora, Deutz danas nudi širok spektar motora s kapacitetima do 620 kW koji se koriste u građevinskoj opremi, poljoprivrednim mašinama, opremi za rukovanje materijalima, stacionarnoj opremi, komercijalnim vozilima, šinskim vozilima i drugim aplikacijama.

Prije 150 godina Nicolaus August Otto i Eugen Langen pokrenuli su “N.A. Otto & Cie.”, Prvu svjetsku tvornicu motora – i kamen temeljac današnjeg DEUTZ AG. Iz male radionice sa nekolicinom zaposlenih u starom gradu Kelnu razvilo se preduzeće sa snažnim partnerima i globalno istaknutom pozicijom u tehnologiji motora. Danas DEUTZ zapošljava 4.900 ljudi, a zastupljen je u 130 zemalja na svim kontinentima. Prije 150 godina Otto i Langen postavili su kamen temeljac za motorizaciju svijeta i slobodu kretanja bez koje bi naš moderni način života bio nezamisliv. 1864. godina označila je početak duge i dramatične istorije ispunjene prekretnicama od značaja ne samo za DEUTZ.

PODIJELI:
TAGOVI: Jasmin M DEUTZ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika