al
U samo nekoliko klikova obložite krov Tondach® crijepom

Predstavljamo

U samo nekoliko klikova obložite krov Tondach® crijepom

14.12.2016 08:58:33 / Izvor: Akta.ba

Tondach filozofija je vrlo jednostavna; svaki čovjek bi trebao imati mogućnost sa kvalitetnim rješenjima koje nudi Tondach® dobiti dio sigurnosti, prirodnosti, topline i ugodnog osjećaja – i to za generacije. Tondach® krov za stoljeća osigurava stvarne vrijednosti za život svakog pojedinca. Tondach® kupci imaju najprirodniji krov – siguran, individualan i estetski lijep

Nude individualna rješenja za krov – širokim asortimanom različitih oblika i boja. Stalan razvoj proizvodnje osigurava potpunu slobodu stvaranja. Trendovi u području krova su im stalan izazov i pokušavaju se maksimalno prilagoditi svim željama kupaca. Proizvode vrhunske proizvode, koje stavljaju korist za pojedinog čovjeka u prvi plan neovisno o tome da li se radi o novom krovu ili o sanaciji. Na taj način dugoročno gledano mogu svakog pojedinca podržati u stvaranju novih dugoročnih vrijednosti.

U samo nekoliko klikova obložite krov Tondach® crijepom

Zahvaljujući alatu za simulaciju krova možete vizualizirati cijelu paletu proizvoda na različitim krovovima.

Odaberite tip kuće koju želite urediti, model, boju i način pokrivanja. Rezultat pokazuje kako odabrani proizvod izgleda na površini krova.

Zabavite se!

Alat za simulaciju krova

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo