U Veletonu samsung upravljački programi

15.12.2020 00:00:00
U Veletonu samsung upravljački programi

Samsung ProXpress SL-M4075FR je mašina za štampu koja pruža tako velike prednosti za vas.

Veleton izdvaja Samsung upravljački program - Samsung ProXpress SL-M4075FR je mašina za štampu koja pruža tako velike prednosti za vas. To je zato što bi Samsung printer mogao biti savršen mehanizam za ispis za povećanje performansi ispisa. Dakle, tada možete dobiti i najbolje rezultate kvaliteta ispisa koji su vam uvijek potrebni. Pomoću Samsungovog SL-M4075FRda biste mogli dovršiti svoj uređaj za ispis je prikladno. Samsung printer ima glavnu funkciju za ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje koje možete dobiti na jednom uređaju, toplo preporučujemo da Samsung printer koristite u Officeu, jer štampač ima brzinu ispisa crno Do 40 ppm, to možete učiniti brže za izvršavanje zadatka u uredu ili kod kuće. Ovom Samsung printeru treba samo prvo vrijeme ispisa od 6,5 sekundi, pa je to brže u usporedbi s ostalim Samsung printerima.

Uvijek će vam biti vrlo dobra ideja da svoj uređaj za ispis upotpunite Samsung ProXpress SL-M4075FR. Korištenjem pisača Samsung će vas sigurno natjerati da trčite i može vam pružiti sjajne otiske kakve zaista očekujete. Dakle, nećete se razočarati svaki put kada završite posao koji ispisujete pomoću mehanizma za štampanje. Zatim, pisač ima radni ciklus (mjesečno, A4) 100 000 stranica, što je vrlo veliko ako se gleda s druge vrste pisača, ti su pisači već opremljeni nekim značajkama tehnologije koje se mogu koristiti, jednom tehnologijom laserskog ispisa koju možete koristite na ovim uređajima i tehnologiju razlučivosti ispisa ReCP, sve funkcije tehnologije možete li to koristiti na ovom uređaju, ovi će pisači biti podržani sa SPL, PCL5, PCL6, PS3 i PDF V 1.7. Ovaj pisač je savršen za upotrebu u uredu ili kod kuće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo