Učinite svoj dom ljepšim i ugodnijim uz popuste i posebne bonuse

28.05.2021 15:49:40
Učinite svoj dom ljepšim i ugodnijim uz popuste i posebne bonuse

Za projekte energetske efikasnosti moguće ostvariti od 15% do 20% jednokratnog bespovratnog gotovinskog bonusa koji se uplaćuje na račun korisnika

Sunčani dani su stigli i idealno je vrijeme da se započnu radovi na osvježenju i uljepšavanju domova ili pak malo zahtjevniji projekti koji će dom učiniti energetski efikasnijim. Novi namještaj, kućanski aparati, preuređenje kupaonice ili efikasnije rješenje grijanja, samo su neke od ideja koje se mogu realizirati uz posebne popuste od 5% do 15% koje je UniCredit u Bosni i Hercegovini pripremio za svoje korisnike VISA kreditnih kartica u saradnji sa partnerima. 

Veliki izbor bijele i ugradbene tehnike, te malih kućanskih aparata iz neakcijskog asortimana uz 10% popusta moguće je pronaći u Techno-mag prodajnim objektima, ali i na internet prodajnom mjestu. Za uređenje doma, opremanje namještajem, dekoracijama ili drugim potrepštinama iz neakcijskog asortimana, u prodajnim objektima Bellona, Lijepe kućne stvari, Loft i Dineco, korisnike VISA kartica UniCredita u BiH očekuje 10% popusta. U prodajnim objektima Vokel na odabrani asortiman pločica, sanitarija, klimatizacije i grijanja moguće je ostvariti od 10-15% popusta, dok u prodajnim objektima partnera Ecos, klijente koji svoju kupovinu budu obavljali UniCredit VISA kreditnim karticama, očekuje 10% popusta. Za Tondach crijep i krovnu opremu, kao i Porotherm termoblokove  moguće je ostvariti popust od 5% kod odabranih Tondach partnera, koji se mogu pronaći na www.unicredit.ba/utoplimo-svoj-dom.

Posebna pogodnost za plaćanje UniCredit VISA karticama jeste dodatni bespovratni gotovinski bonus od 15% do 20%, koji je moguće ostvariti za projekte energetske efikasnosti, poput projekata grijanja ili utopljavanja doma. Kupovina energetski efikasnih proizvoda, na rate, bez naknada i kamata, zaista je odlična investicija koja dugoročno čini dom ugodnijim, te ekonomičnijim, a ujedno donosi gotovinski bonus na korisnikov račun.

Utoplite svoj dom,  unesite  osvježenje u vašu svakodnevnicu i uživajte u sunčanim danima koji dolaze. Više informacija o uslovima i partnerima kampanje potražite na www.unicredit.ba

PODIJELI:
TAGOVI: UniCredit posebni bonusi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting