Ugovorite gotovinski kredit uz 15% nižu kamatu u Addiko Bank Sarajevo

18.05.2021 13:38:17
Ugovorite gotovinski kredit uz 15% nižu kamatu u Addiko Bank Sarajevo

I ove sedmice Addiko Bank Sarajevo nagrađuje svoje postojeće ali i sve nove klijente, povoljnijim uslovima kreditiranja

I ove sedmice Addiko Bank Sarajevo nagrađuje svoje postojeće ali i sve nove klijente, povoljnijim uslovima kreditiranja. Nakon uspješno realizovane akcije Addiko Red Week tokom protekle sedmice, svima onima koji nisu stigli aplicirati ili su u međuvremenu shvatili da su im potrebna kreditna sredstva, Addiko Bank Sarajevo  nudi novu posebnu akcijsku ponudu.

„Svi klijenti koji apliciraju za kredit samo u srijedu, 19.05.2021. godine i isti im bude odobren, dobit će popust na aktuelnu kamatnu stopu od 15%. Osim toga, nećemo im obračunavati ni troškove obrade kredita, pa je ovo veoma atraktivna ponuda“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo.

Ovom akcijom Addiko Bank Sarajevo nastavlja sa promotivnim akcijama tokom ovog mjeseca, obzirom da je ovo period kada se intenzivnije radi na renoviranju stanova ili kuća, nabavci automobila ili nekim drugim izdacima, za koja su potrebna dodatna finansijska sredstva.

Maksimalan iznos Addiko Blic gotovinskog kredita je 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina, a uplata rate se možete izvršiti u skladu sa prijemom mjesečnih primanja  – 1, 10, 20. ili 25. dana u mjesecu. Addiko Blic gotovinski kredit, moguće je dobiti za svega 30 minuta, samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u Banku.

Apliciranje za ovu posebnu kreditnu ponudu moguće je u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank Sarajevo, online putem web stranice banke addiko-fbih.ba, Facebook stranice Addiko Bank Sarajevo ili putem kontaktiranja kontakt centra.

PODIJELI:
TAGOVI: Addiko Bank gotovinski kredit

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting