Uključite se u novi humanitarni projekat za stipendiranje siročad

Filantropi

Uključite se u novi humanitarni projekat za stipendiranje siročad

04.12.2019 08:39:55 / Izvor: Akta.ba

Islamic Relief radi na podršci oko 1300 siročadi i djece kroz stipendije i projekte brige o djeci.

Pozivom na broj 17051 donirate 2 KM i pomažete djeci u Bosni i Hercegovini.

Okruženje kompletne porodice omogućuje da dijete napreduje i postiže svoj puni potencijal. Dobro zdravlje i edukacija su samo neki od pozitivnih ishoda življenja u atmosferi cjelovite porodice što donosi radost u dječiji život.

Uz podršku lokalnih institucija organizacija Islamic Relief osigurava da djeca dobiju pomoć u oblasti obrazovanja, psiho-socijalne podrške, liječenja i ishrane. U okviru ovog programa, dijete ima pravo da dobije sponzorstvo do 18 godina starosti, ako on/ona ne prekine obrazovanje. Djeca koja žele nastaviti visoko obrazovanje i sebi obezbjediti svjetliju budućnost mogu dobiti i dodatnu podršku.

 

Islamic Relief radi na podršci oko 1300 siročadi i djece kroz stipendije i projekte brige o djeci. Pozivom na broj 17051 donirate 2 KM i pomažete djeci u Bosni i Hercegovini. Više na linku: www.islamic-relief.ba/nase-ak…/stipendiranje-jetima/

Posted by Islamic Relief Bosna i Hercegovina on Wednesday, November 13, 2019

Kako postati donator?

Proces je veoma jednostavan

Možete nam se obratiti putem kontakt telefona, mailom ili lično na adresu.

Mi Vam iz baze podataka djece na čekanju, predlažemo dijete koje je trenutno u najvećoj potrebi.

Odabirom djeteta potpisujete Sporazum o sponzorstvu. Sporazum nema nikakve pravne posljedice, služi samo kao evdiencija za donatora koje dijete sponzoriše. Onog momenta kada ne budete željeli ili ne budete u mogućnosti da uplaćujete niste u obavezi da nastavite.

Način na koji želite uplatiti stipendiju sami određujete – putem trajnog naloga ili uplatom u banci sa naznakom “Donacija za” – Ime i prezime djeteta kojeg ste izabrali, na račun Ziraat Bank BH : 186 000 107 2434 061 ili lično u naše kancelarije –  Odjel za finansije.

Islamic Relief Bosna i Hecegovina sponzoriše oko 1300 siročadi kroz projekat “Sponzorstvo Siročadi/ Jetima”. Naš cilj je podržati djecu na temelju njihovih potreba bez obzira na vjersku, rasnu ili nacionalnu pripadnost.

DONIRAJ

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi