al
Ulpiana uspiješno implementira web dizajn

Predstavljamo

Ulpiana uspiješno implementira web dizajn

17.09.2019 07:58:28 / Izvor: Akta.ba

Nemojte ih doživljavati kao prodavca, oni su vaša produžena ruka, dio vašeg tima, na zajedničkoj ste strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubjedljivo pobeđuje. Pažljivo slušaju, razvijaju strategiju i dizajn koji mijenja tok poslovanja njihovih klijenata. Njihov rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Ulpiana d.o.o. ide u korak s vremenom te osim osnovih nude usluge iz IT domene kao što su izrada web stranica, web aplikacija, mobilnih aplikacija kao i komepletnih informacionih sistema i rješenja.

Smatrju da je svaki projekat izrade web stranice drugačiji i prilagođavaju se Vašem poslovnom modelu. Od kompletnih rješenja za internet trgovine do personalizovanih web stranica i web aplikacija, Ulpiana  tim uspiješno implementira dobro osmišljen odgovarajući dizajn sa čistim i optimizovanim kodom.

Prilikom izrade web stranica, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide lako tokom razvoja. Gotovo je nemoguće biti uspiješan online bez web stranice koja dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja web stranice, i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti pravilno isplanirano. U Ulpiani također nude i usluge konsaltinga iz raznih oblasti informacionih tehnologija. Za više informacije kontaktirate ih na:

Mobitel: +387 61 205 161

Telefon: +387 33 711 900

Fax: +387 33 711 901

Email: f.klapija@ulpianabh.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo