al

Predstavljamo

Una-Promet iz ponude izdvaja širok asortiman proizvoda za odvodnju vode

24.03.2015 13:28:34 / Izvor: eKapija.BA

Betonske kanalice, kanalice od polimer betona i PVC kanalice

Una-Promet d.o.o. Cazin je firma osnovana 31.05.1990 godine, a radi se o familijarnoj firmi koja se pretežno bavi prometom građevinskim i drugim materijalom u maloprodaji, veleprodaji i tranzitu. Una-Promet d.o.o. je firma prepoznatljiva posebno po prodaji: opreme i repromaterijala za građevinarstvo te čitav niz drugih roba prilagođenih za građenje i ugradnju, završne radove u gradevinarstvu i opremanje stana.

Firma Una-Promet izdaje svaki drugi mjesec akcijski letak, a svaki mjesec dana prodaje nešto posebno u akciji.

"U našim prodajnim objektima susresti ćete se sa širokim asortimanom proizvoda za odvodnju vode, kao što su: betonske kanalice sa i bez pocinčane rešetke, kanalice od polimer betona sa galvaniziranim rešetkama te PVC kanalice. Svi proizvodi iz ovog asortimana su EU porijekla i za iste su obezbjeđeni atesti i certifikati. Kao i za sve proizvode iz našeg asortimana, i za ove proizvode nudimo posebne pogodnosti u uslove za kupce u veleprodaji i građevince", poručuju iz firme Una-Promet.

Betonske kanalice sa pocinčanom rešetkom

Namijenjene su za odvodnju oborinskih voda prema slivnicima i kanalizacijskim sabirnicama. Napravljene su od cementa, pijeska uz dodavanje aditiva. Betonske kanalice su dužine 100cm i dostupne su u dvije širine. Una-Promet d.o.o. Cazin nudi i odgovarajuće pocinčane rešetke.

Kanalice posjeduju atest i certifikat!

Kanalice od polimer betona

Kanalice od polimer betona zbog osobina kao što su smanjena težina, odlična čvrstoća i vodonepropusnost, idealne su za upotrebu u svim rješenjima za odvodnju vode. Ove kanalice su opremljene sa galvaniziranim rešetkama ekstra kvalitete. U ponudi Una-Promet ima dvije vrste kanalica od polimer betona, a osim dimenzija, razlike su i u klasama nosivosti:

  • kanalica od polimer betona B125 - nosivost 12,5 tona
  • kanalica od polimer betona C250 - nosivost 25 tona

Kanalice posjeduju atest i certifikat!

PVC kanalice

PVC kanalice su namjenje za odvodnju vode u zonama gdje nisu velika opterećenja, tj. pješačke zone, šetališta, prilaze kućama i zonama gdje automobili povremeno prolaze.

Kanalice posjeduju atest i certifikat!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo