al
UniCredit Bank i IMTEC vam ovog ljeta daruju najbolji popust

Tehno kutak

UniCredit Bank i IMTEC vam ovog ljeta daruju najbolji popust

03.06.2019 07:54:51 / Izvor: Akta.ba

Plaćajte UniCredit Mastercard karticama na IMTEC prodajnim mjestima ili webshopu (imtec.ba) i ostvarite popuste na cjelokupan asortiman laptopa!

IMTEC, domaća IT kompanija, nastoji tehnologiju približiti ljudima. Uposlenici IMTEC-a su uvjereni da tehnologija ima svrhu samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi, pa u skladu s tim isporučuju samo onu tehologiju koja će ljude učiniti boljim.

Od 01. juna 2019. godine, IMTEC u saradnji sa Unicredit Bankom je svim korisnicima Mastercard kartica omogućio do 30% popusta na kompletan asortiman laptopa na IMTEC prodajnim mjestima ili na webshopu www.imtec.ba. U ponudi IMTEC-a su zastupljeni brandovi HP, Acer, Apple, Asus, Dell i Lenovo. Bilo da ste poslovni korisnik, student, gamer ili osoba koja laptop koristi u opšte namjene – pred vama je akcija koja se ne propušta. S  obzirom na to da su količine ograničene, akcija traje do isteka zaliha.

Kako bi saznali dodatne informacije o akciji, kliknite na link http://imtec.ba/unicredit/, posjetite najbližu IMTEC poslovnicu https://imtec.ba/content/17-poslovnice ili pozovite besplatan info broj 0800 22338.

IMTEC d.o.o. je lider u prodaji informatičke opreme u Bosni i Hercegovini. Firma već 15 godina zbližava tehnologiju i ljude opskrbljujući svakodnevno desetine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodatcima. Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za online prodaju – www.imtec.ba koju mjesečno posjeti više od 100 000 kupaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak