al
UniCredit Mastercard kartice odobravaju popust od 15% na online kupovine

Finansije i konsalting

UniCredit Mastercard kartice odobravaju popust od 15% na online kupovine

21.05.2020 11:55:54 / Izvor: Akta.ba

UniCredit Mastercard kartice odobravaju popust od 15% na online kupovine kod odabranih trgovaca

Kupovinom sa Mastercard karticama, iz udobnosti doma putem internet trgovina, klijenti UniCredit banke ostvaruju popuste od 15% kod sljedećih trgovaca: Domod, Penny plus shop, Imtec i Orea Bazaar

Situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa utjecala je na svakoga od nas pojedinačno, mijenjajući naš svakodnevni život, način rada, kao i međusobne odnose. Uvažavajući potrebe klijenata da osvježe svoje domove u proljetnim mjesecima i potrebu da se smanjeno kreću, UniCredit Bank i Mastercard pružaju mogućnosti popusta na cijeli asortiman partnerskih trgovaca: Domod i Penny plus.

UniCredit Mastercard kartice dodatno nude povoljniju ponudu originalnih proizvoda sa lokalnom etiketom putem prve i jedine OREA online platforme za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda u regiji. Bogatstvo OREA online platforme ogleda se u 68 trgovina, sa preko 1.500 unikatnih predmeta.

Kako je rad na daljinu postao dio svakodnevnice, važno je stvoriti bolje uvjete za rad od kuće kako bi se isti nesmetano i kvalitetno obavljao. Internet trgovina domaće kompanije Imtec, specijalizirana za IT opremu, nudi puni asortiman personalnih računara, pametnih uređaja, potrošnih materijala i tehnoloških dodataka. 

Za sve kupovine putem online platformi partnera trgovaca, obezbijeđena je i dostava na kućnu adresu. Izlaske iz kuće trebamo svesti na minimum, ne izlagati se bespotrebnom riziku i iskoristiti posebne pogodnosti sa UniCredit Mastercard karticama u periodu od 21.5. do 21.6.2020. godine, za online kupovinu.

Osim pogodnosti za klijente, važno je istaći da UniCredit Bank na ovaj način nastoji unaprijediti zajednicu u kojoj živimo, te osnažiti lokalnu ekonomiju, pružajući podršku malim poduzetnicima, domaćim kompanijama i kreativcima.

Više informacija pronađite na web stranici UniCredit Bank.

I najvažnije, ostanite u kući, sigurnije je i jeftinije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting