UNIFERM svježi kvasac za savršenu fermentaciju kiselog tijesta
Visoko kvalitetan svježi pekarski kvasac Uniferm
SVJEŽI PEKARSKI KVASAC UNIFERM
UNIFERM – NJEMAČKA TVRTKA S 250-GODIŠNJOM TRADICIJOM U PROIZVODNJI KVASCA
VISOKO KVALITETAN SVJEŽI PEKARSKI KVASAC UNIFERM
- Konstantna snaga dizanja kvasca jamči sigurno razvijanje tijesta pri fermentaciji
- Inteligentno osmišljen način pakiranja omogućuje lakše doziranje
- Cijena kvasca je pristupačna i velikim i malim pogonima
Njemačka tvrtka UNIFERM jedan je od vodećih europskih proizvođača kvasca za pekarstvo i slastičarstvo, s tradicijom dužom od 250 godina, a u proizvodnji kvasca predstavlja kombinaciju stručnosti temeljene na iskustvu i tehnološke superiornosti, što u pravilu rezultira novim potrošačkim trendovima.
Naime UNIFERM, koji je poslovno prisutan u mnogim zemljama širom svijeta, sa svjetskim ugledom u području fermentacijske tehnologije, izuzetno mnogo ulaže u istraživanje i razvoj novih proizvoda pa je tako, primjerice, u partnerstvu s DDI-om razvio svježi pekarski kvasac pod nazivom UNIFERM koji ispunjava sve visoko zadane kriterije kvalitete.
Važno je istaknuti da je UNIFERM jedan od rijetkih proizvođača s kapacitetom većim od 100 000 tona godišnje, a isto tako jedan od rijetkih koji može proizvoditi te količine uz konstantnu kvalitetu kvasca, prije svega njegovu snagu dizanja.
Krivulja pokazuje da je snaga dizanja kvasca u potpunosti stalna, a treba reći da se ona redovito ažurira i na zahtjev šalje kupcima.
Narančaste krivulje pokazuju gornje i donje granične vrijednosti. Prikazane oscilacije su minimalne.
SVJEŽI PEKARSKI KVASAC INTERFERM
Poznato je da se tradicionalni kruh ne može umijesiti na jednostavan način bez brašna, vode i kvasca, a svi navedeni elementi podjednako su važni. No, kvasac je ipak glavni pokretač svih biokemijskih promjena koje se događaju u tijestu, a koje za posljedicu imaju lijep, mirišljiv, mekan i porozan pekarski proizvod.
- UNIFRM jamči sigurno razvijanje tijesta pri fermentaciji. Gotovi proizvodi lagano su aromatizirani i imaju lijepu, zlatnožutu boju.
- Pravilno skladišten na temperaturi od 0 °C do 7 °C zadržava istu snagu i kvalitetu do 6 tjedana.
Upravo ove značajke su se pokazale i u rezultatima redovnih testiranja DDI-ovih tehnologa i usporedbama s kvascima ostalih proizvođača.
Ujednačeno je velike snage fermentacije, za sva tijesta i tehnološke postupke, pakiran sukladno HACCP sustavu i zadovoljava sve europske prehrambene standarde kvalitete hrane.
Inače, kvasac je pakiran u kutijama od 12 kg u higijenski besprijekorno čistom i zatvorenom pakovanju. U kutiji su 12 zasebno pakirana bloka po 1 kg. Inteligentno pakovanje omogućuje i velikim i malim pekarima lakše doziranje. Primjerice, ako želite dozirati 2,5% kvasca u kiblu sa 100 kg brašna, jednostavno dozirate cijeli blok kvasca bez puno otpada, a prehrambena folija se lako uklanja. S obzirom na prodane količine, kvasac se naručuje minimalno jednom tjedno, često i dvaput, što znači da rok isporuke ne predstavlja nikakav problem.
Iako je deklarirani rok trajanja kvasca 42 dana, testiranja su pokazala da nema primjetne razlika u aktivnostima ni pri kratkom isteku roka trajanja.
Kvasac se u DDI d.o.o. dostavlja na centralno skladište odakle se distribuira prema podružnicama, a one ga dostavljaju kupcima. Za distribuciju se koriste isključivo vozila s rashladnim uređajima te se na svim kritičnim točkama kontrolira temperatura kvasca. Sva skladišta DDI-a su također opskrbljena rashladnim komorama. I sada najvažnije, cijena kvasca je pristupačna svima. I velikim i malim pogonima. To uostalom potvrđuje i konstantan rast prodaje. |
Ukoliko još niste probali svježi pekarski kvasac UNIFERM, javite se prodajnom osoblju kompanije DDI d.o.o.!
Kontakt:
Mob: +387(0) 62 115 828
Mob: +387(0) 62 848 649
Mob: +387(0) 62 000 600
Tel: +387(0) 32 406 654
Fax: +387(0) 32 247 700
E-mail: ddi.doo@bih.net.ba
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.