al
Unija računovodstvena kuća: „Mi počinjemo kada drugi odustanu“

Finansije i konsalting

Unija računovodstvena kuća: „Mi počinjemo kada drugi odustanu“

28.07.2018 08:22:09 / Izvor: Akta.ba

Unija je međunarodna računovodstvena kuća, koju odlikuju visoko kvalitetne usluge i savremena rješenja te visok stepen zadovoljstva i povjerenja, kako klijenata tako i stručne javnosti.

Vođenje računovodstva, obračun plata i savjetovanje organizacijama svih veličina i oblika nude na 14 tržišta centralne i istočne Evrope, gdje za najviši nivo kvaliteta brine ekipa iskusnog i stručnog kadra.

S ciljem postizanja najviših standarda izvršenih usluga, koje se temelje na visokim stručnim sposobnostima, prije skoro dvije decenije su pokrenuli udruživanje samostalnih računovodstvenih servisa u Sloveniji, ali i u ostalim državama bivše Jugoslavije. Tako su 2004. godini, sa udruživanjem 3 računovodstvena servisa napravili prvi korak ka rješevanju problema nedostatka stručnih znanja i pod jednim krovom Unije udružili postoječe stručno znanje i  zajedničkim snagama krenuli u ispunjavanje vizije i misije Unije: pružanjem kvalitetnih usluga pomoći u rasti klijenata, organizacijom rada pomoći u rasti saradnika, a samoj firmi osigurati dugoročni uspjeh i ugled u društvu.

Kako bosanskohercegovačkim, tako i inostranim preduzećima, nude sveobuhvatnu računovodstvenu uslugu, obračun plata, poresko, pravno, poslovno i računovodstveno savjetovanje na jednom mjestu, a kroz pružanje usluga u 14 zemalja centralne i jugoistočne Evrope, i to u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Ukrajini.

Povjerite vođenje poslovnih knjiga Uniji i pobrinuće se da iste budu usklađene sa lokalnim zakonodavstvom. Redovito će vas obavještavati o poslovanju Vaše firme i pružati Vam savjete s područja računovodstva i poreza. Obračun plata, vođenje kadrovskih evidencija i ostale kadrovske usluge također mogu biti njihova briga, te Vam garantuju da će biti u skladu s vašim očekivanjima i važećim propisima.

Unija računovodstvena kuća d.o.o. je u petak 22.06.2018. zvanično otvorila svoje nove kancelarije u ulici Zmaja od Bosne 7-7a - Importanne centar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting