al
Unija, računovodstvo koje garantuje zadovoljstvo i sigurnost

Finansije i konsalting

Unija, računovodstvo koje garantuje zadovoljstvo i sigurnost

11.06.2019 10:24:14 / Izvor: Akta.ba

Računamo sa znanjem

Uspjeh računovodstvene kuće Unija zasniva se na konzistentnoj implementaciji ključnih vrijednosti – znanje i povjerenje.

Stalnim investiranjem u stručnu obuku i lični rast svih zaposlenih, danas sa ponosom mogu reći da je postizanje najviših standarda postalo prirodno. Klijenti Unija MF su kompanije svih veličina, privredna društva, poduzetnici, institucije  i druge neprofitne organizacije uključene u širok spektar različitih aktivnosti koje dijele slične potrebe. Svima njima je potreban pouzdan partner za nadgledanje i usmjeravanje svojih aktivnosti kako bi se uskladilo zakonodavstvo i ekonomičnost rada.

"Vjerujemo da imamo vrhunske profesionalne kompetentnosti u oblasti računovodstva, obračuna plata i savjetovanja." poručuju iz Unije.

Zato Unija novim klijentima garantuje zadovoljstvo i sigurnost potpunom refundacijom troškova u prva tri mjeseca saradnje!

Prednosti Unija MF

Lični pristup

Svi klijenti su jednako bitni, što znači da tretiraju sve klijente na isti način, bez obzira da li su veliki ili mali, sa istom strašću i brigom.

Međunarodno prisustvo

Aktivno prisustvo Unije u 14 država (u Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Austriji, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj, Rumuniji, Mađarskoj, Nemačkoj i Ukrajini), pruža klijentima sveobuhvatne informacije na svim poljima na kojim posluje, sve na jednom mjestu.

Visoka stručnost

Uposlenici Unija MF d.o.o. potvrdili su svoju profesionalnost putem formalnog obrazovanja, ali i stručne edukacije. Godišnje koriste više od 100 sati na obuke naših uposlenika.

Sigurnost

Osiguranje visokog nivoa poreske sigurnosti za klijente je osnovni princip kojim se Unija MF služi.

Unija App

"Naše usluge prilagođavamo vašem životnom stilu i vašem vlastitom načinu poslovanja. Aplikacija Unija obezbjeđuje kompletan bezpapirni prenos dokumenata i trenutni pregled otvorenih obaveza i dugova. Sva vaša dokumentacija se bezbjedno arhivira i uvijek je dostupna online." Poruka je iz Unije.

Želite li da na mail primate novosti, korisne informacije i savjete iz oblasti računovodstva, poreza i kadrova?

Provjerite kako Unija može pomoći Vama!

Kontaktirajte Unija MF putem mailova info.sa@unija.com i info.mo@unija.com

ili posjetite stranicu za više informacija www.unija.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting