al
Uposlenici Alternative proslavili uspješno poslovanje u 2018. godini

Predstavljamo

Uposlenici Alternative proslavili uspješno poslovanje u 2018. godini

25.12.2018 08:10:14 / Izvor: Akta.ba

Uposlenici firme Alternativa u petak su proslavili još jednu uspješnu poslovnu godinu.

Proslava je održana u ilidžanskom hotelu Hollywood. Svečanoj proslavi prisustvovali su i uposlenici poslovno prodajnog prostora u Banjoj Luci, kao i uposlenici sestrinske firme Alternativa Beograd.

Razloga za slavlje nije nedostajalo, budući da je kolektiv u godini koja je na izmaku nanizao brojne poslovne uspjehe.

Proslava je započela projekcijom filma o proizvodnom procesu termoizolaconih panela u Alternativinoj novoj fabrici, nakon čega se prisutnima obratio direktor firme Salih Lemeš.

Direktor je istakao da je iza Alternative izuzetno uspješna poslovna godina koja je nadmašila sva očekivanja. Direktor je kazao i da je Alternativa prešla dug put da bi uživala u položaju koji danas ima na tržištu, te da poslovni uspjeh firme može svima poslužiti kao motivacija da nijedan san ne smatraju nedostižnim. U svom govoru nije krio koliko je zadovoljan i ponosan na Alternativin tim koji iz godine u godinu pokazuje osjetno bolje rezultate.

Kao i prethodnih, tako su i ove godine dodijeljena priznanja i vrijedne novčane nagrade za najbolje uposlenike u 2018. godini. Želeći da istaknu koliko cijene i poštuju direktora, te kako bi mu uzvratili barem djelić od onoga što on za njih čini tokom cijele godine, i uposlenici su direktoru uručili prikladan poklon.

Proslava nije mogla proći bez tombole u kojoj su uposlenici imali priliku da osvoje brojne vrijedne nagrade. Ove godine su uručeni televizori, laptopi, PlayStation, mobiteli, tableti, kućanski aparati, vrijedni poklon bonovi u trgovinama kao što su Modiana, Alma Ras i Nerzz Bešlagić, putovanje za dvije osobe u Istanbul, te mnoge druge nagrade.

Za vrhunsku atmosferu pobrinula se zvijezda bosanskohercegovačke muzičke scene Šerif Konjević. Na njegove brojne hitove niko nije ostao ravnodušan, a Šerif je rado zapjevao i pjesme svojih kolega. Djelić odlične atmosfere možete pogledati na fotografijama u galeriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo