al
URBAS nudi klijentima najveću fleksibilnost u industriji

Industrija i energetika

URBAS nudi klijentima najveću fleksibilnost u industriji

16.04.2019 07:48:46 / Izvor: Akta.ba

URBAS je tvrtka u privatnom vlasništvu koja djeluje na međunarodnoj razini u tri glavna područja poslovanja: čelična konstrukcija, čelična hidrotehnika i energetska tehnologija. Tvrtka je osnovana 1929. godine i od tada je zadržala svoju tradiciju visoke stručnosti u svim aspektima čelične konstrukcije. Najmlađi dio tvrtke, Energy Technology, koristi ovo iskustvo u kombinaciji s najnovijim znanstvenim spoznajama kako bi ostvario potpuni potencijal tehnologija biomase. Istraživački centar URBAS inovativni je pokretač razvoja ekonomske i ekološke učinkovitosti modernih elektroenergetskih sustava. 350 kvalificiranih zaposlenika, temeljenih na dvije odvojene lokacije, odgovorni su za cijeli procesni lanac projekata: Planiranje, proizvodnja, montaža i održavanje.

Uz svoju stručnost i dugogodišnje iskustvo, URBAS nudi klijentima najveću fleksibilnost u industriji. Ravne strukture, brze odluke i dinamična interakcija osiguravaju da se potrebe korisnika mogu odmah implementirati.

URBAS vjeruje da se najveći uspjeh može postići samo ako obje strane mogu imati koristi. Potpuno partnerstvo u cijelom timu osigurava da se koristi kupca ostvare čak i dok je svaka investicija i svaki projekt drugačiji. Zajedno s vama idu naprijed, teže postizanju poboljšanja iznova i iznova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Industrija i energetika