Uručene nagrade 1. kruga nagradne igre: "BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021"

20.08.2021 16:39:06

Dio nagrada dobitnicima uručio je u Sarajevu Nedžad Gušić, v.d. člana Uprave BBI banke.

Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji sa kompanijom Mastercard je 1. jula pokrenula veliku nagradnu igru "BBI banka i Mastercard nagrađuju 2021". U nagradnom fondu je čak 48 vrijednih nagrada: pet laptopa HP Notebook 15-DW, tri nagrade - vaučer od 1.500 KM za opremanje stana bijelom tehnikom i kućanskim aparatima, tri električna romobila, šest mobitela Samsung A51 i 30 poklon bonova BBI Centra u vrijednosti od 100 KM. Glavna nagrada je putnički automobil "Hyundai i10".

Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komisija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Dio nagrada dobitnicima uručio je u Sarajevu Nedžad Gušić, v.d. člana Uprave BBI banke.

Dobitnica električnog romobila "Micro Merlin" je Zehra Ćibo iz Konjica.

"Godinama sam klijent BBI banke i veoma sam zadovoljna uslugama. Suprug i ja imamo finansiranje u BBI banci, a koristimo se i ostalim proizvodima banke. Radujem se osvojenoj nagradi- električnom romobilu, koju će uglavnom koristiti naši blizanci, 13-godišnji sin i kćerka", kaže Zehra.

Sretni dobitnici mobitela Samsung A51 su Senad Đananović iz Viteza i Emina Kadrić iz Breze.

"Hvala BBI banci na ovom divnom poklonu, upravo sam namjeravala kupiti mobitel i dobijem poziv iz BBI da sam osvojila nagradu. Zadovoljna sam uslugama i ljubaznošću osoblja. Koristim se i vašom KVIKO uslugom, koja mi olakšava slanje i podizanje novca i to bez kartice", govori Emina.

Poklon bonove BBI centra u vrijednosti od 100 KM osvojili klijenti BBI banke: Edina Patković i Sehad Adilović sa Ilidže, Adnan Saračević, Emir Karišik, Delila Mekić i Harun Đozić iz Sarajeva, Melisa Mervanović-Kalajdžija iz Vogošće, Semo Džajić iz Konjica, Nermin Imamović iz Maoče i Emin Mušić iz Cazina.

Svoje novčane bonove u Sarajevu su preuzeli i Delila Mekić i Harun Đozić zahvalivši se BBI banci na vrijednim poklonima. Preostale nagrade dobitnicima će biti uručene u jednoj od 36 poslovnih jedinica BBI banke u zavisnosti od mjesta njihovog stanovanja.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. jula do 30. septembra 2021. godine, mogu uzeti svi korisnici debitnih BBI Mastercard® kartica koji u toku trajanja Nagradne igre tokom jednog mjeseca (od 01. do 30/31. u mjesecu) izvrše plaćanje BBI Mastercard® karticom u minimalnom iznosu od 30,00 KM po transakciji, na prodajnim mjestima u BiH i/ili inozemstvu i ostvare mjesečni zbir transakcija u ukupnom iznosu od minimalno 150,00 KM. Učestvovati mogu i svi novi korisnici BBI Mastercard® kartica koju zainteresovani klijenti mogu zatražiti i aktivirati u jednoj od 36 poslovnih jedinica BBI banke širom BiH

PODIJELI:
TAGOVI: BBI Banka Mastercard

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting