al
UVIJEKPOVOLJNO: kupovina po dugoročno sniženim cijenama

Predstavljamo

UVIJEKPOVOLJNO: kupovina po dugoročno sniženim cijenama

27.07.2020 08:58:22 / Izvor: Akta.ba

Kako bi vam omogućio sigurnost povoljne kupovine dm drogerie mark po dugoročno sniženoj cijeni, odabrao je brojne proizvode koji nose znaku UVIJEKPOVOLJNO za koje garantuje da njihove cijene neće povisiti najmanje 4 mjeseca!

Dosta vam je lova na sniženja? Guranja kroz gomilu u prodavnici u potrazi za posljednjim preostalim proizvodom na akciji? Dvoumljenja „da li želim ovo kupiti samo zbog toga što je na sniženju ili mi zaista treba...“? Da li želite kupovati povoljnije, ali uz manje stresa i više mogućnosti za dugoročno planiranje kućnog budžeta?

Ako je vaš odgovor na gore postavljena pitanja „Da!“, svakako će vas zanimati novi dm koncept dugoročno snižene cijene – pod nazivom UVIJEKPOVOLJNO.

Zbog brzog tempa života danas je vrijeme postalo veoma važno, a još je i važnije pitanje na koji ga način možemo uštediti. UVIJEKPOVOLJNO je odličan način da uštedite dragocjeno vrijeme ali i novac. Ako se pitate kako- odgovor je jasan – više nema potrebe da „lovite“ akcije i niske cijene od jedne do druge prodavnice jer su cijene u dm prodavnicama dugoročno snižene i to minimalno 4 mjeseca. Od sada kupovinu obavljajte sasvim opušteno i pritom se osjećajte dobro jer u dm-u kupujete UVIJEKPOVOLJNO. Garantujemo!

U svom dm-u možete pronaći brojne proizvode sa oznakom UVIJEKPOVOLJNO čije su cijene prilagođene svakom džepu, a za koje garantujemo da će takve ostati najmanje 4 mjeseca. Savršeno za kupovinu bez stresa i za organizaciju dugoročnog kućnog budžeta, zar ne?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo