Uz B4B do zajedničkog uspjeha

03.03.2021 09:20:39
Uz B4B do zajedničkog uspjeha

Agencija za konsalting b4b je nastala iz višegodišnjeg porodičnog biznisa, tokom kojeg je stečeno neprocjenjivo znanje i iskustvo

Kompanija B4B je nastala iz višegodišnjeg porodičnog biznisa, tokom kojeg je stečeno neprocjenjivo znanje i iskustvo, neophodno za formiranje jedne ovakve firme.

"Mi smo grupa ljudi različitih godina, pola, interesovanja, zanimanja i stručnosti, okupljenih oko ideje da uz pomoć vlastite ekspertize pomognemo našim klijentima da unaprijede svoje poslovanje.

Za sebe volimo da kažemo da smo pravi spoj mladosti i iskustva jer okosnicu našeg tima čine eksperti sa dugogodišnjim iskustvom, podržani energijom mladih kolega i saradnika koji skupljaju znanja i daju sve od sebe kako bi se poslovni ciljevi realizovali", poručuju iz B4B.

Usluge koje nude su:

  • Edukacija – organizovanje raznih seminara webinara sa najkompetentnijim predavačima i demonstratorima iz ciljnih oblasti,
  • Consulting – podrška i pravni savjeti vezani za finansijsko poslovanje,
  • Knjigovodstvene usluge - efikasne, pouzdane i savremene, a sve sa ciljem neometanog razvoja vašeg biznisa.

"Želimo da u prvom redu budemo prepoznatljivi po vrijednosti kreiranoj za klijenta."

Više informacija potražite na web stranici.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting