al

Sport i kultura

Uz Class Plus i Red Bull doživi Cliff Diving Experience

16.08.2018 08:24:18 / Izvor: Akta.ba

U periodu od 01.08. do 25.08.2018. na INA i Energopetrol benzinskim stanicama natoči Class Plus gorivo u vrijednosti 50 KM ili više i kupi bilo koji Red Bull proizvod, popuni podatke ispod (ime prezime, kontakt telefon, e-mail i broj računa koji možete pronaći pored BF oznake na fiskalnom računu), sačuvaj račun i spremi se za avanturu.

Nagrade:

  1. 2x CF experience za dvije osobe – smještaj/noćenje s doručkom i ulaznice za FORB Zonu na Red Bull Cliff Diving skokovima i ulaz na Red Bull Cliff Diving  after party za 2 osobe
  2. 2x ulaznice + poklon paket Red Bull u vrijednosti 50 KM
  3. 2x ulaznice + poklon paket Red Bull u vrijednosti 30 KM

Vaše podatke možete unositi u aplikaciju do 28.08.2018, a izvlačenje dobitnika putem random.org će se održati 29.08.2018.

Podsjećamo, Red Bull Cliff Diving Svjetsko prvenstvo, najprestižnije takmičenje u visinskim skokovima, ove godine obilježava 10 godina postojanja, ali i pet godina otkako je uvedeno prvenstvo za žene.

Pretposljednja stanica najbolje svjetske skakače i skakačice 8. septembra dovodi u BiH, na Stari most u Mostaru, gdje tradicija skokova traje stoljećima. I, na kraju, završno takmičenje sezone odigrat će se u Polignano a Mareu, na samom jugu Italije, gdje će biti krunisani novi prvak i prvakinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura