Uz Xiaomi Lite NE na poklon dobijate Xiaomi redmi Buds 3 Pro!

11.11.2021 08:46:15
bh telecom Xiaomi Lite NE redmi buds 3 pro

Potražite Xiaomi 11 Lite NE na svim prodajnim mjestima BH Telecoma kao i na web shopu i na poklon dobijate savršene Xiaomi redmi Buds 3 Pro.

Xiaomi i BH Telecom su za sve one koji planiraju da kupe novi mobilni uređaj pripremili savršenu ponudu. Potražite Xiaomi 11 Lite NE na svim prodajnim mjestima BH Telecoma kao i na web shopu i na poklon dobijate savršene Xiaomi redmi Buds 3 Pro.

Xiaomi 11 Lite NE – Prati svoj stil!

  • Xiaomi 11 Lite NE je vrlo elegantan i lagan mobilni uređaj izrađen od stakla naprijed i nazad i plastičnog okvira. Osim izbočine za zadnju kameru, uređaj je potpuno ravan uz mat završnu obradu te je zbog toga sam uređaj veoma ugodan oku, udoban u ruci ali i u džepu.
  • Mobilni telefon ima 6.55-inčni AMOLED zaslon, FHD+ rezoluciju i osvježenje od 90hz a sam display je zaštićen Gorilla Glass 6 staklom i predapliciranom folijom.
  • Kamera na poleđini je moćna 64MP f/1.8 kamera s PDAF autofokusom, a zadano snima 16MP fotografije. Snima i 4K 30fps video uz EIS stabilizaciju! Uz glavnu kameru nalaze se još i 8MP ultra-wide te 5MP makro kamera sa autofokusom.
  • Selfie kamera dolazi uz sensor od 20MP.
  • Procesor koji pokreće ovaj uređaj je Snapdragom 780G i dolazi uz 8GB RAM-a i 128GB memorije što omogućava savršeno fluidan rad uređaja bez pregrijavanja čak i kod najzahtjevnijih zadataka ili igrica.

Xiaomi redmi Buds 3 Pro

Uz kupovinu Xiaomi 11 Lite NE uređaja, do 05. decembra 2021. godine ili do isteka zaliha, Xiaomi vam poklanja nevjerovatne Xiaomi redmi Buds pro in-ear slušalice!

Ove slušalice karakteriše mogućnost blokiranja buke do 35dB (ACN), uz bateriju koja traje 28 sati nakon samo 3 sata punjenja. Naravno, slušalice podržavaju bežično punjenje.

Osim toga, slušalice imaju mogućnost dual spajanja na uređaje, a opremljene su sa čak 3 mikrofona za razgovore.

Ovaj model slušalica omogućava i “transparentni način rada” odnosno, propuštanje okolne buke kroz muziku koju slušate kako bi u svakom trenutku bili svjesni saobraćaja oko sebe.

Savršen poklon – savršene slušalice!

Specijalnu ponudu pronađite u svim prodajnim objektima BH Telecoma te na web shopu!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak